Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Luistelukentät

Luistelukenttiä jäädytetään säätilanteen mukaisesti. Kaikki luistelukentät ja ajantasaiset tiedot niiden kunnosta löydät liikuntapaikkojen kuntotietopalvelusta:

Ulkoinen linkkiwww.mski.fi/tampere Samasta palvelusta voi tarkistaa myös latujen kunnon.

Jäällä pelaamassa

Sääolojen salliessa puistojen peli- ja lähikentistä reilut sata jäädytetään talvisin luistelukäyttöön. Puistokenttien lisäksi on jääkenttiä koulujen pihoilla sekä muita ulkojääkaukaloita ja avojääkenttiä. Kentät ovat käyttökunnossa silloin, kun ne ovat valaistuina illalla.

Luistelukentät ovat arkipäivisin pääsääntöisesti koulujen ja päiväkotien käytössä, ja kaukaloihin jaetaan myös joitakin ilta- ja viikonloppuvuoroja. Muulloin kentät ja kaukalot ovat vapaasti kaikkien käytettävissä. Kaukaloiden ilmoitustauluilta ja Timmi-tilanvarausjärjestelmästä voi tarkistaa vuorot.

Suurimmassa osassa kenttiä sallitaan jääpelit. Jääpeleille varatut kentät on aina varustettu jääkiekkomaalein. Osa kentistä on varattu vain pienemmille käyttäjille luisteluharjoittelua varten.

Luistelukenttien kunnossapidosta huolehtivat useat kaupungin yksiköt. Palautteet ja yhteydenotot:

Asiakaspalvelu, Tampereen palvelupiste
sähköposti [email protected]
puhelin 041 730 8168
avoinna ma - pe 9 - 16


Sorsapuiston kenttä ja tekojäärata

Sorsapuiston uusi tekojäärata ja kaukalo avattiin marraskuussa 2020. Sekä tekojääradalla että kaukalossa on tarjolla kaikille avoimia yleisöluisteluvuoroja.

Koulukadun tekojäärata

Koulukadun tekojäärata on käytössä marraskuusta maaliskuuhun. Tekojääradalla harjoittelevat pääasiassa juniorijääkiekkoilijat, mutta tarjolla on myös kaikille avoimia yleisöluisteluvuoroja mailattomille ja mailallisille luistelijoille. Mailattomille vuoroja löytyy myös Sorsapuiston tekojääradalta.


Retkiluistelu

Kaupunki tukee järvien jäille tehtäviä retkiluisteluratoja Näsijärvellä ja Tohloppi-järvellä. Radat ovat yksityisten tahojen ylläpitämiä ja vastuu ylläpidosta kuuluu kyseisille tahoille. Lisätietoa radoista:


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/luistelukentat