Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Liikkuva Perhe -perheliikunta

Esittely

Kaikki kevätkauden 2020 Liikkuva Perhe-tapahtumat on peruttu koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Liikkuva Perhe on Tampereen kaupungin perheille suunnattua toimintaa, ja toimimme yhteistyössä seurojen sekä Tampereen kaupungin eri sektorien ja perhetoimijoiden kanssa. Liikkuva Perheen toiminta on suunnattu lapsille, nuorille ja heidän perheilleen. Tavoitteena on innostaa perheitä yhdessä liikkumiseen ja tekemiseen. Samalla pyritään lisäämään yleistä aktiivisuutta sekä kannustamaan hyvinvointiin.

Voit seurata meitä Instagramissa ja Facebookissa
@liikkuvaperhetampere

Kaikki hanketta koskevat tiedustelut
Liikunnanohjaaja
Olli-Pekka Toikkonen
puhelin 044 486 3816
sähköposti [email protected]

Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/liikkuvaperhe

Avointa toimintaa

Perhetemppu

Perhetemppu on ilmainen, alle kouluikäisen lapsen ja huoltajan yhteinen mukava liikuntahetki. Rennossa ilmapiirissä jokaiselle tarjotaan sopivaa tekemistä, kun aikuiset aktivoivat lapsia kunkin oman tason ja päivän fiiliksen mukaan! Näin vauva ja 5-vuotias voivat olla puuhaamassa samaan aikaan. Toiminta toteutetaan yhteistyössä Lastenliiton kanssa.

Liikuntakurssit perheille

Iloisilla ja hauskoilla perheliikunta kursseilla innostetaan yhdessä liikkumiseen. Perheliikunta kursseja järjestetään 0-12-vuotiaille ja heidän perheilleen. Voi ottaa kursseille mukaan myös sisaruksia. Tavoitteena on täyttää kurssit perheillä, jotka tarvitsevat tukea ja innostusta liikuntaan ja hyvinvointiin, ennen ilmoittautumisten alkua. Vapaita paikkoja voit käydä seuraamassa ryhmien lisätietoja ja ilmoittautuminen kohdasta.

Kursseille mahdollisuus päästä myös liikuntaneuvonnan kautta.

Vapaaehtoiseksi yhdessä perheen kanssa

Vapaaehtoisten perheiden haku on päättynyt. Uusia perheitä aletaan etsimään syksylle 2020. Ilmoitamme tästä Liikkuva perhe -toiminnan internetsivuilla.

Tarvitseeko perheenne liikuntaneuvontaa?

Liikuntaneuvonnan avulla pyritään kehittämään perheen aktiivisuutta ja hyvinvointia. Neuvonnan kautta saat vinkkejä liikuntapaikkojen tarjonnasta ja voit löytää koko perhettä innostavan liikuntalajin. Liikuntaneuvontaan voi osallistua yksin tai koko perheen kanssa.

Vähävaraisilla perheillä on liikuntaneuvonnan kautta mahdollisuus päästä mukaan harrastuksiin maksuttomasti.