Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Liikkeelle ryhmässä

Haku syksyn liikuntaryhmiin

Valokuva: Kuntoilemassa.

Kevätkauden liikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkaa 3.1.2020 klo 9

Kaikkiin jäljellä oleviin vapaisiin liikuntaryhmiin voi ilmoittautua myös varsinaisen hakuajan jälkeen.
Ryhmiin ilmoittaudutaan ensisijaisesti sähköisesti Ulkoinen linkkiHelleWi-ilmoittautumisjärjestelmässä . Liikuntaryhmiin voi ilmoittautua niin kauan kuin ryhmissä on tilaa.

Kertamaksullisia jumppia ja saliryhmiä

Kertamaksulliset jumpat ja saliryhmät

Niille, jotka eivät halua sitoutua ryhmään koko lukukaudeksi, on tarjolla erilaisia lyhytkursseja ja kertamaksullisia jumppia.

Uimakoulut

sukeltava vauva

Uimakoulut ja vauvauinnit uimahalleissa

Uimahalleilla järjestetään uimakouluja eri-ikäisille lapsille. Myös aikuisille on tarjolla alkeiskursseja sekä tekniikkakursseja.

Lue lisää uimakouluista ja vauvauinneista Uimakoulut -sivulta.

Nuorten treenit

Höntsyä nuorille

Nuorten treenit tarjoaa matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia kaikille tamperelaisille nuorille. Harrasteliikunnan tavoitteena on tuottaa iloa ja virkistystä eri liikuntalajien seurassa ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Liikuntaa harrastetaan monipuolisesti ammattitaitoisten liikunnanohjaajien johdolla. Toiminta on hauskaa, rentoa ja se toteutetaan nuorten ehdoilla.

Nuorten treenit -toimintaa toteutetaan yhteistyössä nuoriso- ja liikuntapalveluiden kanssa. Kaikki liikuntatunnit ovat osallistujilleen maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Voit käydä samalla vuorolla joka viikko tai kokeilla uusia lajeja mieltymystensä mukaan. Aikataulut ja lisätiedot:

Erityisliikunta

Erityisryhmien liikuntaa kaikenikäisille

Erityisryhmien liikunta on terveyttä ja toimintakykyä edistävää liikuntaa, joka on suunnattu vammaisille ja pitkäaikaissairaille aikuisille ja lapsille.

Lisätietoa erityisryhmien liikunnasta Erityisryhmille -sivulta.

Vapaalla - Liikkuva Tampere

Liikuntaryhmät voi selata Vapaalla-Liikkuva Tampere-lehdestä

Syys- ja kevätkauden ohjatun liikunnan ryhmät löytyvät myös torstaina 8.8. Moron välissä ilmestyvästä Vapaalla-Liikkuva Tampere-lehdestä. Lehteä on saatavilla myös liikuntapaikoista ilmestymispäivän jälkeen. Lehti kannattaa laittaa talteen, sillä syys- ja kevätkauden liikuntaryhmät pysyvät koko kauden ajan samoina. Kevätkauden 2020 ryhmien hakuaika on 2.1.20 klo 9.00 uimakoulut ja työikäisten liikunta. 3.1.20, klo 9.00 60+,75+ ja erityisryhmät.

Hakuohjevideo

Liikuntaryhmien haku, ohjevideo

Askarruttaako, miten Ulkoinen linkkiHelleWi-ilmoittautumisjärjestelmässä toimii? Katso ohjevideo hakemisen tueksi. Voit myös kokeilla ilmoittautumista ns. testiryhmällä, joka ei johda varsinaiseen ilmoittautumiseen, mutta pääset katsomaan, mitä tietoja ilmoittautumisen yhteydessä tarvitaan.

Ilmoittautumista voit myös harjoitella HelleWi-ilmoittautumisjärjestelmässä Ulkoinen linkkiTestikurssi-ryhmän avulla.

Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/ohjattuliikunta