Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Liikkeelle ryhmässä

Haku ryhmiin

Valokuva: Kuntoilemassa.

Syyskauden liikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkaa 14.8.

Ohjattuihin liikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkaa 14.8. klo 9.00. Liikuntaryhmät tulevat selattaviksi ilmoittautumisjärjestelmään viimeistään kaksi viikkoa ennen ilmoittautumisaikaa.
Ryhmiin ilmoittaudutaan ensisijaisesti sähköisesti Ulkoinen linkkiHelleWi-ilmoittautumisjärjestelmässä . Liikuntaryhmiin voi ilmoittautua niin kauan kuin ryhmissä on tilaa.

Ilmoittautua voi myös puhelimitse 14.8. klo 9-12 044 423 5247. Lisäksi liikunnanohjaajat ottavat ilmoittautumisia vastaa 14.8. klo 9-12 seuraavilla liikuntapaikoilla: Hervannan vapaa-aikakeskus, Tampereen uintikeskus ja Tesoman uimahalli.


Kesällä järjestämme monipuolista liikuntaa! Kesätoiminnasta lisää torstaina 9.5. ilmestyvässä Vapaalla-lehdessä, joka jaetaan kotitalouksiin Moron välissä. Lehteä on saatavissa kaupungin liikuntapaikoilla mm. uimahalleissa. Kesätoiminta on luettavissa myös alla olevan linkin alta:

Ulkoinen linkkiwww.tampere.fi/kesaliikunta

Jumppaa

Kertamaksulliset jumpat ja saliryhmät

Niille, jotka eivät halua sitoutua ryhmään koko lukukaudeksi, on tarjolla erilaisia lyhytkursseja ja kertamaksullisia jumppia.

Nuorten treenit

Höntsyliikuntaa nuorille

Nuorten treenit tarjoaa matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia kaikille tamperelaisille nuorille. Harrasteliikunnan tavoitteena on tuottaa iloa ja virkistystä eri liikuntalajien seurassa ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Liikuntaa harrastetaan monipuolisesti ammattitaitoisten liikunnanohjaajien johdolla. Toiminta on hauskaa, rentoa ja se toteutetaan nuorten ehdoilla.

Nuorten treenit -toimintaa toteutetaan yhteistyössä nuoriso- ja liikuntapalveluiden kanssa. Kaikki liikuntatunnit ovat osallistujilleen maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Voit käydä samalla vuorolla joka viikko tai kokeilla uusia lajeja mieltymystensä mukaan. Aikataulut ja lisätiedot Nuorten Tampere -sivuilta.

Uimakoulut

sukeltava vauva

Uimakoulut ja vauvauinnit uimahalleissa

Uimahalleilla järjestetään uimakouluja eri-ikäisille lapsille. Myös aikuisille on tarjolla alkeiskursseja sekä tekniikkakursseja.

Lue lisää uimakouluista ja vauvauinneista Uimakoulut -sivulta.

Erityisliikunta

Erityisryhmien liikuntaa kaikenikäisille

Erityisryhmien liikunta on terveyttä ja toimintakykyä edistävää liikuntaa, joka on suunnattu vammaisille ja pitkäaikaissairaille aikuisille ja lapsille.

Lisätietoa erityisryhmien liikunnasta Erityisryhmille -sivulta.

kevät

Ohjatun liikkunan ryhmät kaudelle 2018-2019

Liikkuva Tampere -ohjattua liikuntaa

Ohjatun liikunnan Ulkoinen linkkiVapaalla Liikkuva Tampere 2018-2019 selattavassa muodossa.Esitteessä selattavana keväällä 2019 alkavat jumpat.
Huom! Ryhmiin voi ilmoittautua niin kauan kuin ryhmissä on tilaa!

Hakuohjevideo

Liikuntaryhmien haku, ohjevideo

Askarruttaako, miten Ulkoinen linkkiHelleWi-ilmoittautumisjärjestelmässä toimii? Katso ohjevideo hakemisen tueksi. Voit myös kokeilla ilmoittautumista ns. testiryhmällä, joka ei johda varsinaiseen ilmoittautumiseen, mutta pääset katsomaan, mitä tietoja ilmoittautumisen yhteydessä tarvitaan.

Ilmoittautumista voit myös harjoitella HelleWi-ilmoittautumisjärjestelmässä Ulkoinen linkkiTestikurssi-ryhmän avulla.

Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/ohjattuliikunta