Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Kesäliikunta

Kesä 2021

Kesäinen kuva maauimalasta

Kesän aikana on tarjolla tuhat tuntia liikuntaa kaiken ikäisille! Kaikki liikuntatunnit ovat maksuttomia ellei toisin mainita. Osaan kursseista ilmoittaudutaan ilmoittautumisjärjestelmän kautta etukäteen. Kesän toiminta toteutetaan ajankohtaiset terveysviranomaisten rajoitukset huomioiden. Tämän sivun tiedot päivittyvät toukokuun aikana.

Kesäkausi 7.6.-30.7.
Seuraa kesäliikuntaa myös Instagram: @tampereliikkuu
Facebook: @liikkuvatampere

Perheliikunta

Innostavaa, monipuolista ja iloista liikuntaa yhdessä perheen kanssa!

Annetaan lapsille onnistumisia liikunnasta ja leikkimisestä. Meidän kanssa voit löytyy perheen yhteisen elinikäisen liikkumisen riemun!

Toiminnan ohjaus on suunnattu päiväkoti-ikäisten perheille. Kesäkausi 7.6.-30.7. Muutokset ilmoitetaan kesäliikunta internet sivulla!

Nuorten treenit

Nuorten treenit - Löydä liikkumisen kipinä!

Ryhmien tavoitteena on antaa nuorelle hauska ja helppo mahdollisuus liikkua ohjattujen treenien muodossa! Ohjaajina toimivat innostavat ja ammattitaitoiset liikunnanohjaajat sekä lajiammattilaiset.

Ohjaus on suunnattu 13-17-vuotiaille. Kesäkausi 7.6.-30.7. Muutokset ilmoitetaan kesäliikunta internet sivulla ja instagramissa @nuortentreenit @tampereliikkuu

Uimakoulut

Rauhaniemen uimaranta

Kesällä on tarjolla lapsille myös maksuttomia rantauimakouluja. Uimakouluissa harjoitellaan totuttautumista veteen ja uinnin alkeita.

Liikuntaneuvonta

Johtaja liikunnanohjaaja Anne Lahtinen

Vähän liikkuvilla on usein terveydellisiä ongelmia, jotka vaikuttavat paitsi työ- ja toimintakykyyn myös elämänlaatuun. Liikuntaneuvonnan tavoitteena on yksilöllisten tarpeiden, motivaation ja lähtötilanteen mukaan löytää keinot edistää asiakkaan hyvinvointia. Liikunnanohjaaja antaa opastusta ja vinkkejä liikunnan aloittamiseen, kertoo liikuntamahdollisuuksista ja ohjausryhmistä. Liikuntaneuvonta on maksutonta.

Anna palautetta!

Punainen, keltainen, vihreä mielipidevärit

Risuja vai ruusuja?

Osallistuitko kesän ohjaustoimintaan? Mielipiteesi on arvokas tulevien ohjauspalvelujen suunnittelussa, joten anna risuja tai ruusuja kesän toiminnasta!

Ulkoinen linkkiKesän ohjaustoiminnan asiakaspalautekysely

Halutessasi voit jättää yhteystietosi ja arvomme kyselyn päätteeksi mukavia liikunta-aiheisia palkintoja!

Kysely on avoinna 15.8. saakka.

Kesä Liikkuva Tampere

Liikkuva Tampere-kesälehden kansikuva

Matalankynnyksen jumpat

Matalan kynnyksen jumpat ja liikuntaryhmät

Ryhmät ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua, ellei toisin mainita. Säävaraus.

Noudatamme toiminnassa avin kokoontumisrajoituksia. Ryhmissä on mukana kaksi ohjaajaa ja niissä pyritään huomioimaan riittävät turvavälit, joita ohjaajat valvovat. Sairaana ei saa tulla harjoittelemaan.

Lasten treenit

Hauskaa ja helppoa liikuntaa kavereiden kanssa!

Leikitään ja harjoitellaan hauskasti tekemällä sekä eri viitepelejä pelaamalla. Mahtava mahdollisuus nähdä kavereita tai tutustua uusiin ikätovereihin liikunnallisessa ympäristössä.

Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua!

Ohjaus on suunnattu 6-12-vuotiaille. Kesäkausi 7.6.-30.7. Muutokset ilmoitetaan kesäliikunta internet sivulla ja instagramissa @tampereliikkuu

aikuiset

Monipuolinen, rohkea ja freesi!

Maksutonta liikuntaa aikuisille! Perinteisistä lajeista mukana puistojumppa, rantalentopallo ja koripallo. Uusia lajeja ovat skeittaus, padel, wakeboard ja death diving.

Ryhmiin ei ilmoittautumista!


Ohjaus on suunnattu aikuisille tai nuorille aikuisille (18-29-vuotiaille). Kesäkausi 7.6.-30.7. Muutokset ilmoitetaan kesäliikunta internet sivulla ja instagramissa @tampereliikkuu


Tapahtumat

Liikuntaa puistoissa!

Luvassa hauskaa sekä luovaa liikuntaa puistoissa, siellä missä ihmiset nauttivat kesäpäivistä. Toiminta ei vaadi ilmoittautumista, vaan tule rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kokeilemaan uusia liikuntamuotoja. Lähempänä tapahtumaa ilmoitetaan lisätietoja!