Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Liikunta

Ajankohtaista

Koronapassi

Tampereen kaupungin kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotiloissa järjestettävissä yli sadan henkilön yleisötilaisuuksissa, joissa ei voida osoittaa kaikille osallistujille omaa istumapaikkaa, edellytetään koronapassin esittämistä sisäänpääsyssä 24.11.–19.12.2021.

Määräys ei koske yleisötilaisuuksia, joissa ei ole katsomotiloja käytössä. Koronapassia ei edellytetä alle 16-vuotiailta.


Kaupungin liikuntapaikoilla ja nuorisotiloissa kaikkien 16 vuotta täyttäneiden tulee esittää koronapassi tiloissa järjestettävissä yli sadan henkilön yleisötilaisuuksissa. Näitä ovat esimerkiksi eri järjestöjen järjestämät tapahtumat, ottelut tai kilpailut, joissa ei voida osoittaa kaikille osallistujille omaa istumapaikkaa. Näissä tilaisuuksissa kaupunki tilojen omistajana ei ole koronapassia edellyttävä taho, vaan koronapassien tarkistamisesta vastaa urheilu- ja muiden tapahtumien järjestäjäyhteisö.

Muissa tilanteissa kaupungin liikuntapaikoilla ja nuorisotiloissa ei tarvita koronapassia. Esimerkiksi uimahalleille, kuntosaleille ja liikunnanohjausryhmiin tulevien asiakkaiden ei tarvitse esittää koronapassia sisäänpääsyssä.


Lue lisää tiedotteesta:

Koronapassi käyttöön Tampereen kaupungin tiloissa järjestettävissä yli 100 hengen yleisötilaisuuksissa Julkaistu 24.11.2021
Katso, kuinka saat koronapassin käyttöösi:

Koronatodistus (koronapassi)

Tampereen kaupungin ohjeet ja tiedotteet liittyen koronavirukseen on koottu sivulle tampere.fi/koronavirus

Koronavirus

Oletko järjestämässä yleisötilaisuutta? Noudata voimassa olevia määräyksiä ja laadi hygieniasuunnitelma, jossa tartuntatautilain vaatimat asiat huomioidaan.

Omatoiminen liikkuminen

kuva: pitkospuupolkua Kintulammin alueella

Tampereella on loistavat mahdollisuudet omatoimiseen liikkumiseen: ulkoilureittejä ja luontopolkuja, retkeilyalueita ja pyöräilyreittejä löytyy joka lähtöön.

Liikuntapaikat

Tampereen maauimala

Tampere on liikuntakaupunki. Siitä kertoo mm. huikea määrä erilaisia liikuntapaikkoja . Uimarannat , uimahallit , maauimala , jäähallit , kuntosalit , hiihtoladut ...Tutustu liikuntapaikkohin ja lähde liikkumaan!

Liikuntaryhmät

Kuva: Treenaavat naiset

Tarjolla on eri tasoisia liikuntaryhmiä kaiken ikäisille! Osallistu mukaan milloin vain, Kertamaksullisiin vesijumppiin ja kuntoryhmiin ei tarvitse ilmoittautua. Uimakoulujen ilmoittautumisajat löytyvät Uimakoulut -sivulta. Tule mukaan!

Liikuntapaikkarakentamisen suunnitelma

Pesäpalloa Kaupissa

Liikuntapaikkarakentamisen suunnitelma (luonnos) 2020 - 2030

Tampereen kaupungin liikuntapaikkarakentamisen suunnitelmaa on päivitetty ja sitä valmistellaan vuosille 2020–2030. Suunnitelma koskee koko kaupungin liikuntapaikkaverkkoa.

Liikuntapaikkarakentamisen suunnitelma (luonnos) (pdf, 30.31 Mt) (pdf)

kevät 2022

Liikkuva Tampere-lehden kansikuva, syksy 2021

Kevätkauden 2022 ohjatun liikunnan ryhmät ovat selattavissa Ulkoinen linkkiLiikkuva Tampere -lehdessä sekä kaksi viikkoa ennen varsinaisen hakuajan alkuaUlkoinen linkkiHelleWi-ilmoittautumisjärjestelmässä Lue hakuohjeista lisää Ohjatun liikunnan sivulta.

Liikkuva Tampere

Liikkuva Tampere-lehden kansi

Ulkoinen linkkiLiikkuva Tampere-julkaisu kokoaa ajankohtaiset uutiset terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen saralta. Lehti julkaistaan 2 - 4 kertaa vuodessa ja sitä on saatavilla ilmaiseksi mm. liikuntapaikoilta, terveysasemilta, kirjastoista sekä liikuntapalvelujen asiakaspalvelusta, Tampereen stadionilta.

Liikuntapalvelujen asiakaspalvelu

Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu
sähköposti [email protected]
puhelin 03 5653 4300
Tampereen stadion
33100 Tampere
avoinna Ti–Pe klo 10–12 ja klo 14.30–15.45. Puhelinpalvelu: ma klo 12–15.45 ja ti–pe klo 8.30–15.45. Asiointipiste maanantaisin suljettu.

Poikkeavat aukioloajat
Suljettu
maanantai - torstai 20. - 23.12.

Sulkeutuu klo 14.30
perjantai 5.11.

Asiointipiste avoinna klo 10.00 - 12.00, puhelinpalvelu klo 8.30 - 14.30
perjantai 5.11.
perjantai 31.12.


Harrastaminen

Lupa liikkua ja harrastaa

Lupa liikkua ja harrastaa on Tampereen kasvatus- ja opetuspalveluiden toimintakulttuuri, jonka tarkoituksena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia aina päiväkodista perusopetuksen loppuun asti.

Tarjolla monenlaisia harrastusryhmiä, lue lisää Lupa liikkua ja harrastaa -sivulta.

Nuorten treenit

Nuorten ilmaiset treenit!

Nuorten treenit tarjoavat matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia kaikille tamperelaisille nuorille. Nuorten treenien tavoitteena on tuottaa iloa ja virkistystä eri liikuntalajien seurassa ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Liikuntaa harrastetaan monipuolisesti ammattitaitoisten liikunnanohjaajien johdolla. Toiminta on hauskaa, rentoa ja se toteutetaan nuorten ehdoilla. Katso syyskauden aikataulut:

Hae käyttövuoroa

Yläkoululaisia liikuntatunnilla

Liikuntapaikoille voi hakea käyttövuoroa joko vakiokäyttöön tai yksittäisiin vuoroihin. Vakiokäyttöön tarkoitettuja käyttövuoroja haetaan erillisinä hakuaikoina. Vuoroja voi hakea myös koulujen liikuntatiloihin sekä koulujen vuokrattaviin luokkatiloihin.

Hinnasto


Liikuntapaikkojen sekä nuorisotilojen hinnasto 1.1. - 31.12.2021.

Muualla verkossa

Facebook-logo.

Twitter-logo.