Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Liikunta

Ajankohtaista

Koronarajoitusten vaikutus käyttövuorojen laskutukseen

Laskutamme sisäliikunnan käyttövuorot koronarajoituksista johtuen poikkeuksellisesti myöhemmin kevään 2022 aikana. Asiakkaiden tulee ilmoittaa rajoitusten mukaiset käyttämättömät vuorot asiakaspalveluun: [email protected]

Koronavirus

Oletko järjestämässä yleisötilaisuutta? Noudata voimassa olevia määräyksiä ja laadi hygieniasuunnitelma, jossa tartuntatautilain vaatimat asiat huomioidaan.

Omatoiminen liikkuminen

kuva: pitkospuupolkua Kintulammin alueella

Tampereella on loistavat mahdollisuudet omatoimiseen liikkumiseen: ulkoilureittejä ja luontopolkuja, retkeilyalueita ja pyöräilyreittejä löytyy joka lähtöön.

Liikuntapaikat

Tampereen maauimala

Tampere on liikuntakaupunki. Siitä kertoo mm. huikea määrä erilaisia liikuntapaikkoja . Uimarannat , uimahallit , maauimala , jäähallit , kuntosalit , hiihtoladut ...Tutustu liikuntapaikkohin ja lähde liikkumaan!

Liikuntaryhmät

Kuva: Treenaavat naiset

Tarjolla on eri tasoisia liikuntaryhmiä kaiken ikäisille! Osallistu mukaan milloin vain, Kertamaksullisiin vesijumppiin ja kuntoryhmiin ei tarvitse ilmoittautua. Uimakoulujen ilmoittautumisajat löytyvät Uimakoulut -sivulta. Tule mukaan!

Kesäkausi

Ohjatun liikunnan kesäkausi alkaa

Ohjatun liikunnan kevätkausi päättyy 15.5. Kesäkauden monipuoliset ryhmät alkavat jo toukokuun puolella, esimerkiksi 16.5. starttaavat kesäliikuntakurssit ja kesäuimakoulujen ilmoittautuminen alkaa.

Kevään LIVEjumpat pyörivät 12.5. asti, ja niihin ilmoittaudutaan sähköisesti tästä linkistä
Ulkoinen linkkiIlmoittautuminen LIVEjumppaan Myös Liikkuva
Tampere Youtube-kanavalta löytyy erilaisia jumppatallenteita oman kunnon kohottaamiseen, katso https://bit.ly/3MySurp.

Ulkoinen linkkiIlmoittautuminen LIVEjumppaan

LIVE-jumpat

Suositut LIVE-jumpat ovat jälleen täällä!

Ulkoinen linkkiIlmoittaudu mukaan maksuttomaan LIVEjumppaan.

LIVEjumppa on netin kautta pidettävää, helppoa ja tehokasta jumppaa kaikenikäisille. Jumpassa tehdään lihaskuntoliikkeitä ja kehitetään yleiskuntoa eri teemojen mukaan. Jumppaan voit osallistua kotona tai haluamassasi paikassa, yksin tai ystävän kanssa.

lmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi osallistumislinkin sekä lisätietoa jumpista.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset
Liikunnanohjaaja
Sari Helminen
puhelin 050 364 8627
sähköposti [email protected]

kesä 2022

Liikkuva Tampere-lehden kansikuva, kesä 2022

Kesäkauden ohjatun liikunnan tarjontaa voi selata oheisesta esitteestä, tarkemmat tiedot löytyvät Kesäliikunta -sivulta.

Liikkuva Tampere

Liikkuva Tampere-lehden kansikuva

Ulkoinen linkkiLiikkuva Tampere-julkaisu kokoaa ajankohtaiset uutiset terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen saralta. Lehti julkaistaan 2 - 4 kertaa vuodessa ja sitä on saatavilla ilmaiseksi mm. liikuntapaikoilta, terveysasemilta, kirjastoista sekä liikuntapalvelujen asiakaspalvelusta, Tampereen stadionilta.

Liikuntapalvelujen asiakaspalvelu

Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu
sähköposti [email protected]
puhelin 03 5653 4300
Tampereen stadion
Ratinan rantatie 1
33100 Tampere
avoinna Asiointipiste: ma ja pe suljettu, ti–to klo 10–15.30. Puhelinpalvelu: ma klo 12–15.45 ja ti–pe klo 10.00–15.45. Sähköisesti tavoitat meidät ma-pe klo 8.00–15.45. Poikkeukselliset aukioloajat kesällä 2022: Asiakas- ja tilavarauspalvelu suljetaan klo 14.30 aattopäivinä ke 25.5. ja to 23.6.2022. Fyysinen asiakaspalvelu on suljettu Tampereen stadionilla ja stadionin alueella järjestettävistä tapahtumista johtuen to 21.7. , 28.7. , to–ti 4.–9.8., to–ti 18.–23.8.

Harrastaminen

Lupa liikkua ja harrastaa

Lupa liikkua ja harrastaa on Tampereen kasvatus- ja opetuspalveluiden toimintakulttuuri, jonka tarkoituksena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia aina päiväkodista perusopetuksen loppuun asti.

Tarjolla monenlaisia harrastusryhmiä, lue lisää Lupa liikkua ja harrastaa -sivulta.

Nuorten treenit

Nuorten ilmaiset treenit!

Nuorten treenit tarjoavat matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia kaikille tamperelaisille nuorille. Nuorten treenien tavoitteena on tuottaa iloa ja virkistystä eri liikuntalajien seurassa ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Liikuntaa harrastetaan monipuolisesti ammattitaitoisten liikunnanohjaajien johdolla. Toiminta on hauskaa, rentoa ja se toteutetaan nuorten ehdoilla. Katso syyskauden aikataulut:

Hae käyttövuoroa

Yläkoululaisia liikuntatunnilla

Liikuntapaikoille voi hakea käyttövuoroa joko vakiokäyttöön tai yksittäisiin vuoroihin. Vakiokäyttöön tarkoitettuja käyttövuoroja haetaan erillisinä hakuaikoina. Vuoroja voi hakea myös koulujen liikuntatiloihin sekä koulujen vuokrattaviin luokkatiloihin.

Hinnasto 2022

Hinnaston kansikuva
Liikunta- ja nuorisotilojen hinnasto 2022

Muualla verkossa

Facebook-logo.

Twitter-logo.