Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Liikunta

Syysloma

Mainos syyslomatoiminnasta

Syyslomalla geegoillaan!

Luontoliikuntatuokioon voi nyt saada lisäpotkua liikuntasovelluksella, jonka avulla voi hauskalla ja pelillisellä tavalla innostaa lapsia ja aikuisia liikkumaan yhdessä. Geego-liikuntasovelluksen kaupunkihaastetehtävien avulla yhteiseen kävelylenkkiin voi yhdistää vaikkapa suunnistustehtäviä tai muita aktiviteetteja.

Syysloman kunniaksi syyslomaviikolla Geego-sovelluksen käyttäjien kesken arvotaan huippupalkintoja. Lisäksi eniten kiertänyt "geegoilija" saa palkinnoksi 10 kerran uimakortin Tampereen uintikeskukseen.

Ohje Geegon käyttöönottoon

Geego on sovellus, joka kannustaa perheitä liikkumaan yhdessä. Tampereelle luotuja kaupunkihaasteita voi käyttää maksutta Geego-sovelluksen kautta vuoden loppuun saakka.

1. Lataa sovellus Googlen Play-kaupasta tai App Storesta
Geego on ilmainen sovellus ja Tampereen kaupunkihaasteet ovat käytettävissä maksutta vuoden 2020 loppuun saakka. Sovelluksessa on myös muita maksuttomia sisältöjä kaupunkihaasteiden lisäksi. Jos innostut geegoilusta enemmänkin, premium-sisällöt saat käyttöösi Geegon kuukausi- tai vuosimaksulla.

2. Rekisteröidy ja lisää perheenjäsenet
Voit lisätä jopa 6 pelaajaa samalle tilille, eli koko perhe geegoilee yksillä tunnuksilla.

3. Valitse haluamasi kaupunkihaaste ja lähde liikkeelle
Kaupunkihaasteita on eri puolilla Tamperetta: Hatanpäällä, Kaupissa, kaupungin keskustassa, Peltolammilla ja Suolijärvellä. Haastavuus, pituus ja esteettömyys on kerrottu sovelluksessa. Reitin sijainnin kartalla näet sovelluksesta ja voit aloittaa reitin mistä kohtaa tahansa. Huomioi, että näet kaupunkihaasteiden tehtävät vasta paikan päällä. Sovellus tunnistaa sijaintisi ja näyttää tehtävätkin vasta kun lähestyt pistettä.

4. Voit suorittaa perheesi kanssa haasteesta niin monta tehtävää kuin haluat
Reitille voi aina palata. Koko reittiä ei ole pakko suorittaa kerralla.

Ulkoinen linkkiKaupunkireitit Tampereella Tampereen Geego-reitit

Tapahtumat


Omatoiminen liikkuminen

kuva: pitkospuupolkua Kintulammin alueella

Tampereella on loistavat mahdollisuudet omatoimiseen liikkumiseen: ulkoilureittejä ja luontopolkuja, retkeilyalueita ja pyöräilyreittejä löytyy joka lähtöön.

Liikuntapaikat

Tampereen maauimala

Tampere on liikuntakaupunki. Siitä kertoo mm. huikea määrä erilaisia liikuntapaikkoja . Uimarannat , uimahallit , maauimala , jäähallit , kuntosalit , hiihtoladut ...Tutustu liikuntapaikkohin ja lähde liikkumaan!

Liikuntaryhmät

Kuva: Treenaavat naiset

Tarjolla on eri tasoisia liikuntaryhmiä kaiken ikäisille! Osallistu mukaan milloin vain, Kertamaksullisiin vesijumppiin ja kuntoryhmiin ei tarvitse ilmoittautua. Uimakoulujen ilmoittautumisajat löytyvät Uimakoulut -sivulta. Tule mukaan!

Syksy 2020

Syksyn liikuntatarjonta selattavassa muodossa.

Lisätietoa

Liikkeelle ryhmässä -sivulta

Liikkuva Tampere

Ulkoinen linkkiLiikkuva Tampere-julkaisu kokoaa ajankohtaiset uutiset terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen saralta. Lehti julkaistaan 2 - 4 kertaa vuodessa ja sitä on saatavilla ilmaiseksi mm. liikuntapaikoilta, terveysasemilta, kirjastoista sekä liikuntapalvelujen asiakaspalvelusta, Tampereen stadionilta.

Liikuntapalvelujen asiakaspalvelu

Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu
sähköposti [email protected]
puhelin 03 5653 4300
Tampereen stadion
33100 Tampere
avoinna Asiointipiste maanantaisin suljettu. Ti–Pe klo 10–12 ja klo 14.30–15.45. Puhelinpalvelu: ma klo 12–15.45 ja ti–pe klo 8.30–15.45.

Harrastaminen

Lupa liikkua ja harrastaa

Lupa liikkua ja harrastaa on Tampereen kasvatus- ja opetuspalveluiden toimintakulttuuri, jonka tarkoituksena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia aina päiväkodista perusopetuksen loppuun asti.

Tarjolla monenlaisia harrastusryhmiä, lue lisää Lupa liikkua ja harrastaa -sivulta.

Nuorten treenit

Nuorten ilmaiset treenit!

Nuorten treenit tarjoavat matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia kaikille tamperelaisille nuorille. Nuorten treenien tavoitteena on tuottaa iloa ja virkistystä eri liikuntalajien seurassa ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Liikuntaa harrastetaan monipuolisesti ammattitaitoisten liikunnanohjaajien johdolla. Toiminta on hauskaa, rentoa ja se toteutetaan nuorten ehdoilla. Katso syyskauden aikataulut:

Hae käyttövuoroa

Yläkoululaisia liikuntatunnilla

Liikuntapaikoille voi hakea käyttövuoroa joko vakiokäyttöön tai yksittäisiin vuoroihin. Vakiokäyttöön tarkoitettuja käyttövuoroja haetaan erillisinä hakuaikoina. Vuoroja voi hakea myös koulujen liikuntatiloihin sekä koulujen vuokrattaviin luokkatiloihin.

Hinnasto


Liikuntapaikkojen sekä nuorisotilojen hinnasto 1.1. - 31.12.2020

Muualla verkossa

Facebook-logo.

Twitter

Liikuntapaikkarakentamisen suunnitelma

Liikuntapaikkarakentamisen suunnitelma

Tampereen kaupungin liikuntapaikkarakentamisen suunnitelmaa valmistellaan vuosille 2018–2030. Suunnitelma koskee koko kaupungin liikuntapaikkaverkkoa. Suunnitelmasta järjestettiin tamperelaisille keskustelutilaisuus keskiviikkona 12.9.2018 ja tilaisuudessa esiteltiin mm. suunnitelmaluonnos.

Liikuntapaikkarakentamisen suunnitelma (pdf, 1.93 Mt) (pdf)