Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Liikunta

Liikuntaryhmät

Kuva: Treenaavat naiset

Tarjolla on eri tasoisia liikuntaryhmiä kaiken ikäisille! Osallistu mukaan milloin vain, Kertamaksullisiin vesijumppiin ja kuntoryhmiin ei tarvitse ilmoittautua. Uimakoulujen ilmoittautumisajat löytyvät Uimakoulut -sivulta. Tule mukaan!

Syksy

Ohjatun liikkunan ryhmät kaudelle 2018-2019

Syksyllä alkavat liikuntaryhmät selattavassa muodossa. Lisää tietoa ohjatun liikunnan ryhmistä sekä ryhmiin hausta Liikkeelle ryhmässä -sivulta.

Liikuntapaikat

Tampereen maauimala

Tampere on liikuntakaupunki. Siitä kertoo mm. huikea määrä erilaisia liikuntapaikkoja . Uimarannat , uimahallit , maauimala , jäähallit , kuntosalit , hiihtoladut ...Tutustu liikuntapaikkohin ja lähde liikkumaan!

Liikuntapaikkarakentamisen suunnitelma

Liikuntapaikkarakentamisen suunnitelma

Tampereen kaupungin liikuntapaikkarakentamisen suunnitelmaa valmistellaan vuosille 2018–2030. Suunnitelma koskee koko kaupungin liikuntapaikkaverkkoa. Suunnitelmasta järjestettiin tamperelaisille keskustelutilaisuus keskiviikkona 12.9.2018 ja tilaisuudessa esiteltiin mm. suunnitelmaluonnos.

Liikuntapaikkarakentamisen suunnitelma (pdf, 1.93 Mt) (pdf)

Syksyn liikunta

Kuva: Liikuntaryhmä venyttelee

Syksyllä alkaviin ohjatun liikunnan ryhmiin voi ilmoittautua niin kauan kuin ryhmissä on tilaa!
Lisätietoa ilmoittautumisesta ja hakuohjeet:

Nuorten treenit

Nuorten ilmaiset treenit!

Nuorten treenit tarjoavat matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia kaikille tamperelaisille nuorille. Nuorten treenien tavoitteena on tuottaa iloa ja virkistystä eri liikuntalajien seurassa ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Liikuntaa harrastetaan monipuolisesti ammattitaitoisten liikunnanohjaajien johdolla. Toiminta on hauskaa, rentoa ja se toteutetaan nuorten ehdoilla.

Hae käyttövuoroa

Yläkoululaisia liikuntatunnilla

Liikuntapaikoille voi hakea käyttövuoroa joko vakiokäyttöön tai yksittäisiin vuoroihin. Vakiokäyttöön tarkoitettuja käyttövuoroja haetaan erillisinä hakuaikoina. Vuoroja voi hakea myös koulujen liikuntatiloihin sekä koulujen vuokrattaviin luokkatiloihin.

Uutiskirje

Uutiset ja tapahtumat suoraan omaan sähköpostiin?

Oletko seuratoimija tai muuten vain liikunnan ystävä? Tilaamalla liikuntapalvelujen uutiskirjeen, pysyt ajan hermolla ja kuulet ensimmäisenä uutiset liikunnan saralla. Tule tilaajaksi ja pysyt rotvallin reunalla!

Liikkuva Tampere

Liikkuta Tampere-lehden kansikuva

Liikkuva Tampere-julkaisu kokoaa ajankohtaiset uutiset terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen saralta. Lehti julkaistaan 2 - 4 kertaa vuodessa ja sitä on saatavilla ilmaiseksi mm. liikuntapaikoilta, terveysasemilta, kirjastoista sekä liikuntapalvelujen asiakaspalvelusta, Tampereen stadionilta.

Lehden voi lukea myös sähköisesti:

Hinnasto

Muualla verkossa

Facebook

Twitter