Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Mun taide -kurssit

Tampereen ylä- ja yhtenäiskouluissa lukuvuonna 2018 - 2019

Kiinnostaako räpin tekeminen, valokuvaus tai street dance? Haluatko harrastaa omalla koululla tai sen läheisyydessä? Oletko 9-15-vuotias perusopetuksen oppilas? Mun taide -kurssi voi sopia juuri sinulle!

Maksuttomia Mun taide -kursseja järjestetään yhdellä alakoululla, kuudella yhtenäis- ja yläkoululla ja Suomen Pelimuseossa lukuvuonna 2018-19. Kurssien taiteenlajit on valittu keväällä tehdyn valtakunnallisen harrastuskyselyn mukaan, oppilaiden toiveiden mukaan.

Kurssilla saat kokemuksia taiteen tekemisestä taiteilijoiden ja taidekasvattajien ohjauksessa. Kurssien sisällöt suunnitellaan yhdessä ensimmäisellä kurssikerralla. Syksyllä toiminta alkaa viikolla 37 ja jatkuu aina toukokuuhun saakka.

Mun taide -kurssit syksyllä 2018 ja keväällä 2019

Mun taidetta voi harrastaa Tampereella seitsemällä koululla ja Suomen Pelimuseossa. Alla kunkin koulun kurssien esittelyt. Ilmoittautua voit linkkien kautta, Mun taide -hankkeen koordinaattori Mia Ylä-Nojoselle, puh. 050 776 0554, [email protected] tai suoraan kurssinohjaajalle kurssipaikalla. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Katutaidekursseilla on jatkuva ilmoittautuminen (Kaukajärvi, Atala, Kämmenniemi, Pohjois-Hervanta ja Tesoman).

Roolipelikurssin vapaista paikoista voi tiedustella koordinaattorilta.

Mukaan voi hypätä myös paikan päällä, jos tilaa on.

Yhtenäiskouluilla 3.-6.-luokkalaisille on omat ryhmät ja 7.-9.-luokkalaisille omat. Kokoontumiset tapahtuvat kerran viikossa iltapäivällä koulun jälkeen. Osallistuminen on ilmaista! Kurssit alkavat syksyllä viikolla 37.


Kurssit täydentävät HIP-toimintaa lisäämällä taiteen ja kulttuurin tarjontaa. Kurssit mahdollistuvat opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksella, joka myönnettiin Tampereen kaupungille hallitusohjelman lastenkulttuurin kärkihankkeesta. Kärkihankkeen tavoitteena on lisätä peruskoululaisten tasavertaisia mahdollisuuksia harrastaa taidetta ja kulttuuria harrastustunneilla koulupäivän yhteydessä.

Lisätiedot
Koordinaattori
Mia Ylä-Nojonen
puhelin 040 776 0554
sähköposti [email protected]


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/muntaide