Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Tietotekniikka ja internet

Loppukevään kurssit peruttu

Kaikki tietotorien kevään 2020 kurssit on peruttu Tampereen kaupungin suosituksen mukaisesti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Myös nettivinkkaukset ja opastukset on peruttu kuluvan kevään osalta.

Tietotorit järjestävät maksuttomia alkeiskursseja tietotekniikasta ja internetistä. Kurssit on jaettu perus- ja teemakursseihin. Ne ovat lyhyitä, 2-6 tunnin oppimistuokioita tietotekniikan hyödyntämisestä arkielämässä.

Peruskurssit on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat perusopastusta tietokoneen, internetin ja sähköpostin käytössä. Kurssien tarkoituksena on auttaa kävijöitä ottamaan ensimmäinen askel tietokoneen käytön opettelussa.

Teemakurssit on tarkoitettu tietokoneen käytön perustaidot osaaville ja ne sopivat jatkoksi tietotorien peruskursseille. Niiden tarkoituksena on lisätä kävijöiden osaamista erilaisissa tietokoneen käyttöön liittyvissä taidoissa.

Kaikille kursseille tulee ilmoittautua ennakkoon joko puhelimitse tai paikan päällä tietotoreilla. Kurssille otetaan kerrallaan enintään 10 - 12 henkilöä.

Kursseille ilmoittautumista varten tarvitaan PIKI-kirjastojen kirjastokortti. Kortin saa maksutta lähimmästä kirjastosta.

Huom! Käyttämättä jääneestä kurssipaikasta, jota ei ole peruttu kurssin alkamispäivänä klo 8:aan mennessä, veloitetaan 5 €. Maksu lisätään kirjastokortin maksusaldoon. Peruutuksia otetaan vastaan puhelimitse, sähköpostilla tai paikan päällä tietotoreilla.


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/tietotorienkurssit

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Hervannan tietotori
puhelin 040 800 7805

Lielahden tietotori
puhelin 040 553 4043 asiakaspalvelu

Sampolan tietotori
puhelin 040 800 7816 klo 11 alkaen

Ohjelmien ohjeita

Tietotoreilla käytössä olevien laitteiden ja ohjelmistojen ohjeita.

Nettivinkkaukset