Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Tesoman kirjasto

Tesoman kirjasto palvelee hyvinvointikeskuksen 1. kerroksessa. Tesoman hyvinvointikeskus sijaitsee liikekeskus Westerin yhteydessä.

Aikuisille, lapsille ja nuorille on omat osastonsa monipuolisine kokoelmineen ja viihtyisine oleskelutiloineen. Lisäksi kirjastossa on pelihuone sekä lehtisali yhteisökahvilan yhteydessä. Kirjastosalin puolella on työsoppeja rauhallista työskentelyä varten. Asiakkaiden käytössä on avoin langaton verkko SeutuOpen.

Palvelut saman katon alla

Hyvinvointikeskuksessa kirjaston kanssa saman katon alla ovat muun muassa hammashoitola, lapsiperheiden hyvinvointineuvola, nuorisotilat ja terveysasema.

Hyvinvointikeskus on myös alueen asukkaiden kohtaamispaikka. Sen katutasossa on kirjaston lisäksi yhteisökahvila sekä erilaisia tiloja, joissa järjestetään tapahtumia ja joita voi varata esimerkiksi yhdistysten ja harrastusryhmien toimintaa varten.

Tiedustelut tilojen varauksista hyvinvointikeskuksen neuvonnasta, puhelin 044 423 5590.

Aukiolot

Huom! Mikäli kirjaston aukiolotiedot eivät näy Internet Explorer -selaimella, vaihda toiseen selaimeen tai tarkista aukiolot Ulkoinen linkkiKirjastohakemistosta.

Yhteystiedot

Tesoman kirjasto
sähköposti [email protected]
puhelin 040 800 7819
33310 Tampere

Langaton verkko

Palautusluukku

Koirien kanssa asiointi
Vain opas- ja avustajakoirat sallittu


  Kirjasto on esteetön. Sijainti katutasossa 1. krs.
  Pysäköinti:

Westerin liikekeskuksen parkkipaikat Tesomankadun puolella ja rakennuksen takana ovat hyvinvointikeskuksen asiakkaiden käytössä. Lisäksi parkkipaikkoja on keskuksen alla olevassa parkkihallissa, johon ajetaan Tesomankadulta.

  • Esteetön pysäköinti
  • Hissi: Pääsisäänkäynnin yhteydessä 2. ja 3. kerroksiin
  • Wc
  • Esteetön wc: 1. krs
  • Avustavat koirat

Tesoman kirjaston johtaja
Jasmiina Sillanpää
puhelin 040 806 2744
sähköposti [email protected]


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/tesomankirjasto

Facebook-logo.