Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Koivistonkylän kirjasto

Kirjastot avataan 1. kesäkuuta

Toimipisteet avataan 1. kesäkuuta Koukkuniemen kirjastoa lukuun ottamatta. Omatoimiaukioloajat eivät ole toistaiseksi käytössä.

Ulkoinen linkkiLisätietoa muutoksista palveluihin


Koivistonkylän kodikas koko perheen kirjasto on koulun yhteydessä keskellä kylää. Kirjasto palvelee myös alueen kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja. Myös liikuntaesteisten on helppo tulla kirjastoon.

Kirjasto remontoitiin kesällä 2016. Remontissa uusittiin sisäpintoja ja kiinteistötekniikkaa. Kirjasto myös kalustettiin uudestaan. Lisäksi kirjaston ja koulun välille tehtiin ovi, josta oppilaat pääsevät kulkemaan sisäkautta koulun tiloista kirjastoon palveluaukioloaikoina.

Omatoimiaukioloajat toistaiseksi pois käytöstä

Omatoimiaukioloajat ovat toistaiseksi pois käytöstä, sillä aluehallintovirasto on ohjeistanut, että kirjastotilojen käytön jatkuva valvonta on edellytys kirjastojen aukiololle. Tämä ei ole mahdollista omatoimikirjastoissa, joissa ei ole henkilökuntaa paikalla.

Aukiolot

Huom! Mikäli kirjaston aukiolotiedot eivät näy Internet Explorer -selaimella, vaihda toiseen selaimeen tai tarkista aukiolot Ulkoinen linkkiKirjastohakemistosta.

Yhteystiedot

Koivistonkylän kirjasto
sähköposti [email protected]
puhelin 040 800 7841
33820 Tampere

Langaton verkko

Palautusluukku

Koirien kanssa asiointi
Lyhyt asiointi hyvin käyttäytyvän koiran kanssa sallittu. Omistajan on huolehdittava, ettei koira pääse muiden asiakkaiden luo.


  • Luiska: Esteetön kulku
  • Wc
  • Esteetön wc
  • Avustavat koirat

Tietopalvelusihteeri
Janetta Perttunen
sähköposti [email protected]


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/koivistonkylankirjasto

Muualla verkossa

Facebook