Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Kulttuuri ja vapaa-aika

Palvelut koronapandemian aikana

Koronaviruksen vaikutukset kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluihin

Alle 500 henkilön julkiset kokoontumiset ja yleisötilaisuudet ovat sallittuja sisä- tai ulkotiloissa ilman erityisiä ehtoja. Yli 500 henkilön yleisötilaisuuksia on mahdollista järjestää rajatuissa ulkotiloissa ja sisätiloissa, jos tilaisuuden järjestäjä noudattaa THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä. Keskeistä on varmistaa, että osallistujien välinen 1 - 2 metrin turvaetäisyys pystytään säilyttämään koko tilaisuuden ajan, myös tilaisuuteen saavuttaessa ja sieltä poistuttaessa. Tungoksia ja tiiviitä jonoja ei saa päästää syntymään:

Ulkoinen linkkiOKM:n ja THL:n ohjeistus 14.5.2020

Sisäliikuntapaikat, Tampereen uintikeskus ja maauimala, Pyynikin uimahalli ja Tesoman uimahalli ovat avoinna.


Luonnonnurmikentät eivät ole yleisessä käytössä, kentille pääsevät vuoron hakeneet seurat kesäkuun alussa. Uimarantojen pukuhuoneet ja wc-tilat ovat avoinna.


Ulkoilureitit ja muut omaehtoisen liikunnan paikat ovat käytettävissä. Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualueen kämppien vuokraus ja palvelut ovat retkeilyn osalta normaalisti käytössä. Turvaetäisyyksiä ja metsäpalovaroituksia tulee noudattaa.


Kirjastot ovat avoinna Koukkuniemen kirjastoa lukuun ottamatta. Myös Messukylän, Koivistonkylän, Peltolammin, Kämmenniemen ja Terälahden kirjastojen omatoimiaukioloajat ovat taas käytössä.

Museot ja kulttuuritilat ovat avoinna aukioloaikojensa mukaan. Lastenkulttuurikeskus Rulla muuttaa 5.9.2020 Laikusta väliaikaisiin tiloihin osoitteeseen Hatanpään valtatie 7 (linja-autoaseman rakennus).


Tampereen kaupungin ohjeet liittyen koronavirukseen on koottu sivulle www.tampere.fi/koronavirus

Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026

Tiedotteet


Vuoden 2019 onnistumisia

Hyvinvointipalveluissa tehtiin vuoden 2019 aikana erinomaista työtä tamperelaisten hyvinvoinnin eteen. Videokoosteessa on muutamia viime vuoden kohokohtia:


Kysyttävää harrastuksista?

Lasten, nuorten ja perheiden harrastusneuvonta

Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelujen neuvontapalvelu "Harrastava Tampere" auttaa lapsia, nuoria ja perheitä harrastuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Uutiskirjeet