Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Kulttuuri ja vapaa-aika

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluja avataan

Koronaviruksen vaikutukset kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluissa


Tapahtumissa ja yleisötilaisuuksissa henkilömäärä rajoitetaan 50 henkilöön 1.6. alkaen. Alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan järjestää tilaisuuksia, joihin osallistuu enintään 500 henkilöä. Tilaisuudessa tulee noudattaa opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen antamaa ohjetta.


Ulkoinen linkkiTHL:n ohjeistus 14.5.2020

Henkilömäärän rajoitus 50 henkilöön ei koske uimahallien ja liikuntatilojen tavanomaista toimintaa. Rajoitus koskee liikuntatiloissa järjestettäviä tilaisuuksia ja tapahtumia.


Sisäliikuntapaikat, Tampereen uintikeskus ja maauimala sekä Pyynikin uimahalli ovat avoinna. Tesoman uimahalli avautuu uudistustöiden jälkeen 27.7. Uimahallien ja maauimalan yhteiskäyttö otetaan käyttöön 1.7. alkaen.


Luonnonnurmikentät eivät ole yleisessä käytössä, kentille pääsevät vuoron hakeneet seurat kesäkuun alussa. Uimarantojen pukuhuoneet ja wc-tilat ovat avoinna.


Ulkoilureitit ja muut omaehtoisen liikunnan paikat ovat käytettävissä. Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualueen kämppien vuokraus ja palvelut ovat retkeilyn osalta normaalisti käytössä. Turvaetäisyyksiä ja metsäpalovaroituksia tulee noudattaa.


Kirjastot ovat avoinna lukuun ottamatta Koukkuniemen kirjastoa. Kirjastojen palautusluukuista ainoastaan Koukkuniemen kirjastossa ei ole palautusluukkua.

Messukylän, Koivistonkylän, Peltolammin, Kämmenniemen ja Terälahden omatoimikirjastojen aukioloajat ovat käytöstä.

Kirjastoautoilla ei pidetä tänä kesänä kesätaukoa. Autossa voi asioida maksimissaan kaksi asiakasta kerrallaan.

Museot ja kulttuuritilat ovat avoinna aukioloaikojensa mukaan. Lastenkulttuurikeskus Rulla pysyy suljettuna tulevan remontin valmistelujen vuoksi.


Tampereen kaupungin ohjeet liittyen koronavirukseen on koottu sivulle www.tampere.fi/koronavirus

Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026

Tiedotteet


Vuoden 2019 onnistumisia

Hyvinvointipalveluissa tehtiin vuoden 2019 aikana erinomaista työtä tamperelaisten hyvinvoinnin eteen. Videokoosteessa on muutamia viime vuoden kohokohtia:


Kysyttävää harrastuksista?

Lasten, nuorten ja perheiden harrastusneuvonta

Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelujen neuvontapalvelu "Harrastava Tampere" auttaa lapsia, nuoria ja perheitä harrastuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Uutiskirjeet