Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Asemakaavoitus

Hiedanrannan alueen asemakaavoja

Hiedanrannan alueen asemakaavoituskohteiden kaava-aineistoihin voi tutustua kunkin kohteen omalla aineistosivulla.

Vireillä olevat asemakaavat

Hiedanrannan tehdasalue ja sen lähiympäristön asuinaluetta

Asemakaavamuutoksen kohteena on Lielahden kaupunginosasta laaja alue, joka kattaa Hiedanrannan tehdaskokonaisuuden, Lielahden kartanon puistoineen sekä Hiedanrannan yleissuunnitelman pohjalta kaduiksi, puistoksi ja asuinkortteleiksi kaavoitettavaa aluetta Lielahdenkadulta tehtaan suuntaan.

Asemakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma oli nähtävillä 4.–25.2.2021. Voit tutustua nähtävillä olleeseen materiaaliin kaavan aineistot -linkistä. Kaavan esittelyvideolla kerrotaan asemakaavan aloitusvaiheen pääpiirteistä.

Hiedanrannan I vaiheen liikennejärjestelyt Paasikiventien varressa

Hiedanrannan uuden asuinalueen ensimmäisen vaiheen mahdollistava liikennejärjestelyjen suunnittelu ja niihin liittyvä asemakaavoitus Paasikiventien varressa olevalla alueella on alkanut. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on kuulutettu nähtäville 17.6.–5.8.2021 väliseksi ajaksi.


Jo laaditut ja voimaan tulleet asemakaavat

Paasikiventien ja Rosenlewin sillan raitiotiekaava (asemakaava 8703), Pölkkylänniemi

Järvikaupungin raitiotiekaava (asemakaava 8769)

Hiedanrannan keskustan raitiotiekaava (asemakaava 8770)

Sellupuiston raitiotiekaava (asemakaava 8771)


Asemakaavat kartalla

Vireillä olevat asemakaavat ja kaavoitusohjelman kohteet esitetään alla olevalla kartalla. Ohjelmoidut asemakaavat -tasolla näkyvät sellaiset kaavoitusohjelman kohteet, jotka eivät vielä ole vireillä. Kaikki vireillä olevat asemakaavat näkyvät vireillä olevat asemakaavat -tasolla.

Kohteen päällä klikkaamalla saat näkyviin lisätietoja asemakaavatyöstä. Lisätiedoissa näkyvää kaavanumeroa klikkaamalla pääset kohteen omalle sivulle, jolta löytyvät kaavaan liittyvät dokumentit esim. osallistumis- ja arviointisuunnitelma, luonnokset, asemakaavakartta ja -määräykset ja selostus.