Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Tampere Ambassadors

Tampere Ambassadors -ohjelma kerää yhteen joukon kansainvälisesti orientoituneita eri alojen osaajia, joita yhdistää alansa asiantuntijuus ja rakkaus Tamperetta kohtaan. Tampere Ambassador on kunniatitteli, joka kertoo vankoista suhteista itselle tärkeään kaupunkiin sekä halusta olla osa Tampereen tarinaa. Yhdessä Ambassadorien kanssa Tampere rakentaa mahdollisuuksia lisätä kaupungin elinvoimaa, kansainvälistymistä sekä vahvistaa Tampereen kansainvälistä tunnettuutta.

Tampere Ambassadorit ovat kansainvälisesti arvostettuja tieteentekijöitä, yrityselämän edelläkävijöitä, eturivin kulttuurin ja urheilun vaikuttajia sekä kansainvälisiä osaajia. He ovat Tampereella toimivia ammattilaisia tai ulkomailla vaikuttavia asiantuntijoita. Ambassador-verkostossa on mahdollisuuksia monenlaisille osaajille. Tärkeintä on halu olla osa Tampereen kasvutarinaa ja into kertoa Tampereen monista mahdollisuuksista omissa verkostoissaan.

Ohjelmakuvaus

Tampere Ambassador on vaikuttaja – inspiroiva ja innostuva osaaja, joka on aktiivinen jäsen omissa verkostoissaan. Hänellä on vahva suhde Tampereeseen ja halu toimia Tampereen puolestapuhujana. Ambassadors-toiminta avaa mahdollisuuden liittyä monialaiseen osaajien verkostoon ja osallistua verkostolle suunnattuihin yhteisiin tilaisuuksiin.

Ambassador-toiminnan avulla haluamme rakentaa entistäkin elinvoimaisempaa kaupunkia kansainvälisten kongressien, investointien, liiketoimintamahdollisuuksien, osaajien ja opiskelijoiden kautta.

Eri ohjelmankokonaisuuksien tarkemmat esittelyt löydät ylhäällä olevilta välilehdiltä.

Kansainvälisten asioiden suunnittelija
Pekka Pernu
puhelin 041 730 2598
sähköposti [email protected]