Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Virtual Writers Room

Virtual Writers' Room -hankkeen tavoitteena on kouluttaa 18 - 29 -vuotiaita, vaikeassa työllistymistilanteessa olevia käsikirjoittajia työskentelemään käsikirjoitusryhmissä. Tämä uudenlainen koulutus antaa 6Aika-kaupunkien nuorille käsikirjoittajille mahdollisuuden kehittää ryhmä- ja sarjakirjoittamisen osaamista sekä digitaalisten työvälineiden käyttöä.

Kaksivuotisen hankkeen aikana kehitettävällä Virtual Writers' Room -metodilla voidaan siirtää perinteinen writers' room virtuaaliseen tilaan. Näin mahdollistetaan käsikirjoitusryhmän työskentely pitkienkin etäisyyksien päästä.

Lisäksi hankkeessa järjestetään Master Class -tapahtumia, joissa nostetaan esille sarja- ja ryhmäkirjoittamisen ajankohtaisia teemoja. Tapahtumissa kohtaavat käsikirjoittajat, tuotantoyhtiöt, rahoittajat ja alan oppilaitokset.

Hankkeessa ovat mukana Metropolia Ammattikorkeakoulu (päätoteuttaja) ja Tampereen ammattikorkeakoulu. Yhteistyökumppaneina ovat Yle Draama ja Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry.

Kesto: 1.11.2018 - 31.12.2020

Budjetti: 180 000 euroa

Yhteyshenkilö
Timo Lehti
sähköposti [email protected]