Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


6Aika - Näyttämöt ja kasvunpajat

Logot: 6Aika - EU - EAKR - ESR - Vipuvoimaa EU:sta

Hanke on päättynyt vuoden 2018 lopussa.

Näyttämöt ja kasvunpajat toteutettiin ESR-rahoitteisena yhteistyöhankkeena kolmessa kuutoskaupungissa: Tampereella, Turussa ja Vantaalla.

Hankkeen kohderyhmänä olivat kokeneet ja osaavat korkeakoulutetut työnhakijat, oppilaitoksista valmistumisvaiheessa olevat opiskelijat sekä mikro- ja PK-yritykset. Kohderyhmään kuuluvat kehittivät ja toteuttivat yhdessä ratkaisuja yritysten erilaisiin kasvuhaasteisiin. Osaajille tarjottiin näytönpaikkoja ja yrityksille apua liiketoimintansa kehittämiseen.

Hankkeen tavoitteena oli testata ja luoda uusi malli korkeakoulutettujen työllisyyden parantamiseksi sekä yritysten kasvun ongelmien ratkaisemiseksi.

Haastepaja-mallin käyttö jatkuu hankkeen päättymisen jälkeen Tampereen kaupungin työllisyyspalveluissa, Tampereen ammattikorkeakoulussa ja Turun ammattikorkeakoulussa.

Hankkeen päätoteuttaja oli Tampereen kaupunki. Osatoteuttajina toimivat Tampereen, Turun ja Metropolian ammattikorkeakoulut, Turun yliopisto ja Turku Science Park Oy.

Hankkeen päätavoitetta vastaamaan kehitetyn Haastepaja-mallin käyttäjän opas löytyy alla olevan linkin kautta.

Hankkeen sivusto www.kasvunpajat.fi on toiminnassa vuoden 2019 loppuun saakka ja sieltä löytyy hankkeessa kehitetyt tuotteet ja materiaalit.

Lisätiedot

Aluekehityspäällikkö
Jukka Järvinen
puhelin 040 724 1112