Siirry sisältöön

Tampereen Infra

Tampereen Infra

Tampereen Infra tarjoaa kunnossapito- ja rakentamispalveluja, paikkatietopalveluja sekä kuljetus- ja korjaamopalveluja.

1.1.2019 lähtien Infran palvelut on jaettu viiteen yksikköön, jotka ovat kunnossapitopalvelut, paikkatietopalvelut, rakentamispalvelut, sisäiset palvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut.

Kunnossapitopalvelut pitää huolta katujen ja viheralueiden kunnosta sekä metsien, taimistojen ja puiden hoidosta. Myös liikuntapaikkojen, uimarantojen ja leikkipaikkojen hoitaminen kuuluu kunnossapitopalveluille.

Paikkatietopalveluita ovat kartta-, maaperätutkimus- ja mittauspalvelut. Voit lukea lisää paikkatietoteknologian hyödyntämisestä alla olevasta liitteestä.

Rakentamispalveluiden toiminta koostuu yhdyskuntarakentamisesta, kuten esim. katujen, puistojen, satamien, torien, meluesteiden, yleisten alueiden sekä jakeluverkostojen rakentamisesta ja saneeraamisesta. Viime vuosina tärkeäksi osaksi palveluita on noussut vaativa liikuntapaikkarakentaminen.

Sisäiset palvelut tarjoaa palveluita pääasiassa Infran ydinyksiköille sekä kaupungin sisäisille asiakkaille. Sisäisiä palveluita ovat kalusto- ja korjaamopalvelut, kuljetukset ja materiaalit, liikennemerkit, kivi- ja soravarasto sekä lumen ja maan vastaanotto.

Hallinto- ja tukipalvelut sisältää keskitetyn hankinnan, talouspalvelut, HR:n, ICT:n, viestinnän sekä ympäristö- ja kehittämisasiat.

Yhteystiedot

Tampereen Infran asiakaspalvelu hoidetaan pääsääntöisesti Palvelupiste Frenckellissä. Yksiköiden yhteystietoja löytyy Ota yhteyttä -osiosta sekä Tuotteet ja palvelut -osiosta palvelujen mukaan jaoteltuna.

Palvelupiste Frenckell
puhelin 03 5656 4400
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma–pe klo 9–16. Lisäksi Tampereen seudun joukkoliikenne avoinna ma ja ti klo 17 asti.

Laskutusosoite

Kaikilla Infran yksiköillä on käytössä sama laskutusosoite. Tampereen kaupunki vastaanottaa vain verkkolaskuja.

TAMPEREEN KAUPUNKI
Tampereen Infra
Yksikön nimi
Ovt: 0037021167521410

Operaattori: Liaison Technologies Oy