Siirry sisältöön

Materiaalipankki

Viestintäohje

Sosiaalisen median ohje

Graafiset ohjeet, Tampere.Finland-brändi

Tampere.Finland-brändi on koko Tampereen yhteinen. Tampereen tarina ja ilme, brändikonsepti, graafiset ohjeet ja materiaalit sekä Tampereen esittelydiat ja -videot löytyvät omalta sivustoltaan Tampereenbrandi.fi. Sivustolla on omat osionsa kaikkien käytettävissä oleville materiaaleille ja Tampereen kaupungin työntekijöiden käytettävissä oleville materiaaleille.

Graafiseen ilmeeseen liittyvät tiedustelut:
Markkinointisuunnittelija
Katri Rauvola
puhelin 040 183 7258
sähköposti [email protected]


Tampere-kuvia

Visit Tampereen kuvapankki

Tampereen seudun toimijoiden käyttöön on tehty kuvapankki, jota hallinnoi Visit Tampere. Kuvapankissa on laajasti kuvia Tampereen seudun tapahtumista, luonnosta, keskustasta sekä yrityksistä ja oppilaitoksista.

Kuvat on tarkoitettu Tampereen seudun markkinointiin ja viestintään, Tampereen kaupungin ja sen yhtiöiden käyttöön sekä lehdistölle. Kuvia tulee käyttää hyvän tavan mukaisesti eikä niitä saa käyttää uskonnollisissa tai poliittisissa tarkoituksissa. Kun käytät kuvia, kuvaajan nimi on mainittava. Ilmoita kuvan lähteeksi Visit Tampere Oy.

Kuvia ei saa käyttää kaupallisesti (esimerkiksi myytävissä tuotteissa). Kuvien kaupallisesta käytöstä tulee sopia erikseen valokuvaajien kanssa.

Hae tunnukset kuvapankkiin:

Tampereen kaupungin kuvat

Tampereen kaupungin Flickr-kuvapankissa on valokuvia Tampereen tunnetuimmista ja keskeisimmistä paikoista sekä poliittisesta ja virkamiesjohdosta. Flickr-palvelusta kuvia voi ladata omaan käyttöön seuraavin ehdoin, jotka on määritelty Common Creative -lisenssillä CC BY-NC:

Kuvia voi kopioida, jaella, näyttää ja esittää vain, jos kuvien alkuperäisen tekijän eli valokuvaajan nimi mainitaan ja vain ei-kaupallisessa käytössä (voi käyttää myös mediassa Tamperetta koskevien juttujen kuvituksena). Muunnelmien teko kuvista on sallittu, kunhan muunnelman yhteydessä mainitaan alkuperäinen tekijä ja se, että alkuperäistä teosta on muokattu. Kuvien koon muuttaminen ja kuvien rajaaminen mittasuhteiden muuttamiseksi siten, ettei kuvasisältö oleellisesti muutu, on sallittu ilman, että rajauksesta pitää julkaisun yhteydessä mainita. Tekijänoikeudet säilyvät kuvan alkuperäisellä tekijällä.

Kuvien lataaminen Flickristä:
- Klikkaa kuva näytölle auki
- Klikkaa oikean alakulman kolmea pallukkaa ja valitse komento View all sizes
- Lataa kuva haluamassasi koossa


Internetkäyttäjäkyselyt

Koosteet Tampereen kaupungin vuosittaisten internetkäyttäjäkyselyjen tuloksista:


Tiedotearkisto