Siirry sisältöön

Materiaalipankki

Viestintäohje

Sosiaalisen median ohje

Graafiset ohjeet, Tampere.Finland-brändi

Tampere.Finland-brändi on koko Tampereen yhteinen. Tampereen tarina ja ilme, brändikonsepti, graafiset ohjeet ja materiaalit sekä Tampereen esittelydiat ja -videot löytyvät omalta sivustoltaan Tampereenbrandi.fi. Sivustolla on omat osionsa kaikkien käytettävissä oleville materiaaleille ja Tampereen kaupungin työntekijöiden käytettävissä oleville materiaaleille.

Graafiseen ilmeeseen liittyvät tiedustelut:
Markkinointisuunnittelija
Katri Rauvola
puhelin 040 183 7258
sähköposti [email protected]


Tampere-kuvia

Visit Tampereen kuvapankki

Tampereen seudun toimijoiden käyttöön on tehty kuvapankki, jota hallinnoi Visit Tampere. Kuvapankissa on laajasti kuvia Tampereen seudun tapahtumista, luonnosta, keskustasta sekä yrityksistä ja oppilaitoksista.

Kuvat on tarkoitettu Tampereen seudun markkinointiin ja viestintään, Tampereen kaupungin ja sen yhtiöiden käyttöön sekä lehdistölle. Kuvia tulee käyttää hyvän tavan mukaisesti eikä niitä saa käyttää uskonnollisissa tai poliittisissa tarkoituksissa. Kun käytät kuvia, kuvaajan nimi on mainittava. Ilmoita kuvan lähteeksi Visit Tampere Oy.

Kuvia ei saa käyttää kaupallisesti (esimerkiksi myytävissä tuotteissa). Kuvien kaupallisesta käytöstä tulee sopia erikseen valokuvaajien kanssa.

Hae tunnukset kuvapankkiin:


Internetkäyttäjäkyselyt

Koosteet Tampereen kaupungin vuosittaisten internetkäyttäjäkyselyjen tuloksista:


Tiedotearkisto