Siirry sisältöön

PeltsuMultsussa tapahtuu

Puistoruokailu -pilotti Peltolammin uimarannalla

Peltolammin uimarannalla tarjotaan ilmainen lämmin ruoka ti-pe 8.6.-30.7. klo 12-13. Ennen ruokailua on ohjattua kesäohjelmaa rannalla klo 11-12. Ruokaa tarjotaan Peltolammin ja Multisillan alueiden alle 16-vuotiaille ja tänä vuonna 16 vuotta täyttäville lapsille ja nuorille. Rahoitus ruokailuun saatiin Tampere Junior -kehitysohjelmasta. Puistoruokailua koordinoi Me-talo suuren yhteistyöverkoston kanssa. Vaihteleva, ohjattu toiminta alkaa rannalla klo 11.

Lisätietoja:
Aluekoordinaattori (etelä)
Jarno Koskinen
sähköposti [email protected]

Tampereen me-talo


Kesäkioski Peltolammin uimarannalla

Peltolammin uimarannan kesäkioski on avoinna ma-pe klo 12-18 ja la 12-17. Kesäkioski sai rahoituksen tälle kesälle asukkaiden ehdottamana osallistuvan budjetoinnin kokeilun kautta. Kesäkioskitoiminta mahdollistaa uimarannan kävijöille kioskin palveluita ja monelle nuorelle ensimmäisen kesätyöpaikan.

Lisätietoja:
Aluekoordinaattori (etelä)
Jarno Koskinen
sähköposti [email protected]

Tampereen me-talo


Harrastusvälineiden lainausta Peltolammin uimarannalla ja Sukliksella

Harrastusvälinelainaamo Peltolammin uimarannalla ti-pe 8.6.-30.7. klo 12-18. Nuorisopalvelut tuovat uimarannalle kaikille ilmaiseksi lainattavaksi välineitä maa- ja vesiaktiviteetteihin. Harrastusvälineiden lainaustoimintaa pidetään myös Multisillan nuorisokeskus Sukliksen (os. Multisillankatu 1) pihassa ti-pe 8.6.-30.7. klo 18.30-20 sekä la klo 15-20. Sukliksen pihatoiminta on tarkoitettu 9-17 -vuotiaille.

Lisätietoja:
Nuoriso-ohjaaja
Jenna Naukkarinen
puhelin 050 3850227
sähköposti [email protected]

Nuoriso-ohjaaja
Petra Liimatta
puhelin 044 4235238
sähköposti [email protected]

Nuoriso-ohjaaja
Janne-Tapani Simola
puhelin 044 4314431
sähköposti [email protected]

Muumimuseon maksuton taidepaja Peltolammin uimarannalla

Muumimuseo järjestää maksuttomia taidepajoja Peltolammin uimarannalla kesätorstaisin 29.7. asti klo 11-12. Uimarannalla kiertää ohjaaja Muumimuseon taidekärryjen kanssa. Kärrystä saa lainaan kaiken tarvittavan viikottain vaihtuvaan tekemiseen ja ohjaaja auttaa alkuun. Mukaan ei tarvita kuin innostunut mieli ja hetki aikaa. Lopputuloksena kotiin saa viemiseksi itsetehdyn ainutkertaisen taideteoksen!

Rannalla tehdään sarjakuvaa ja postikortteja, otetaan valokuvia ja maalataan isosti! Työpaja on suunnattu ensisijaisesti alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille, mutta mukaan voi tulla myös muut aiheesta innostuvat.

Lisätietoja:
Museoamanuenssi
Johanna Kangas
sähköposti [email protected]

Tampereen kaupungin maksuton kesäliikunta

Tampereen kaupunki järjestää maksutonta kesäliikuntaa 7.6.-30.7. niin lapsille, nuorille kuin aikuisille. Toimintaa on myös Peltolammin uimarannalla.