Siirry sisältöön

Varattavat tilat

Koilliskeskuksesta voit vuokrata kokous- ja tapahtumatiloja sekä näyttelytilaa. Kokoontumistiloja on mahdollista saada käyttöön varausehtojen mukaisesti sekä maksutta että maksullisesti. Näyttelytiloja omille näyttelyille voit varata maksuttomasti.

Musiikkihuone Musassa voi soittaa digitaalista pianoa, omia instrumentteja tai laulaa. Musan voit varata kirjastokortilla ja tehdä varauksen alla olevasta linkistä tai Koilliskeskuksen neuvonnasta.

Varattavia tiloja ovat:

Kokoustila KIVI: 70 m2. Kokolattiamatto, tietokone, videotykki, induktiosilmukka. Siirrettäviäkäsinojattomia tuoleja ja pöytiä.

Ryhmätila SEPELI: 37 m2. Tietokone, videotykki, induktiosilmukka, liikuteltavia pöytiä ja tuoleja.

Monitoimitila KALLIO: 99 m2. Joustava muovimatto, tilan korkeus 3,5 m, pieni tila ulkovaatteille, ei peseytymismahdollisuuksia.

Koilliskeskuksen opastekartta.

Varaa kokoontumistila tai musiikkihuone Musa

Koilliskeskuksen tilat ovat kuntalaisten ja asiakkaiden käytettävissä kirjaston aukioloaikojen mukaan. Osa tiloista on järjestöjen, yhdistysten ja Tampereen kaupungin eri yksiköiden vuokrattavissa säännölliseen toimintaan myös sunnuntaisin.

Voit katsoa kirjaston tilojen Timmi-varausjärjestelmästä varaustilanteen. Valitse varauskalenterista tilaprofiiliksi: Koilliskeskus. Kun olet löytänyt sopivan vapaan tilan ja ajankohdan, tee tilavarauspyyntö verkkolomakkeella.

Lisätietoa puhelin 041 730 0631 tai koilliskeskus(at)tampere.fi

HUOM! Koilliskeskuksen kokoustiloja voi hallitusti käyttää kokoontumisiin kesän aikana. Toistaiseksi varauksia voi tehdä ainoastaan kokoustila Kiveen ja ryhmätila Sepeliin 15.8. asti. Osallistujien enimmäismäärä Kiveen on 25 henkilöä ja Sepeliin 12 henkilöä.

Syksyn toimintaa varten tilavarauspyyntöjä otetaan vastaan 6.7. alkaen. Varattavat tilat:

Varattavat tilat:

 • Kokoustila Kivi 17.8. alkaen. Max 25 henkilöä.
 • Ryhmätila Sepeli 17.8. alkaen. Max 12 henkilöä.
 • Monitoimitila Kallio 31.8. alkaen. Max 30 henkilöä.

Vahvistettuja varauksia saatetaan joutua peruuttamaan, mikäli valtakunnalliset ohjeet muuttuvat.

Tamperelaiset hyvinvointikeskukset ovat Korona-talkoissa mukana. Aluehallintoviraston ohjeiden mukaisesti tilaisuuden järjestäjä vastaa tapahtuman toteuttamisesta siten, ettei Korona-virukseen liittyvä tautitilanne pahene. Tiloissa olevia ohjeita henkilömääristä ja turvaetäisyyksistä tulee noudattaa.

Ulkoinen linkkiAluehallintoviraston tiedote

Tiloista perittävät maksut

Tilavarausmaksua ei peritä,

 • kun tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.
 • kun kyse on yhdistysten, seurojen yms. sisäisistä tilaisuuksista (esim. vuosikokoukset, kertaluonteiset jäsentilaisuudet).
 • jos järjestäjä perii osallistujilta kahvi- tai materiaalimaksun (enintään 10e/hlö).
 • jos tilan varaaja on Tampereen kaupungin toimintayksikkö.

Tilat ovat maksullisia seuraaville ryhmille:

Ryhmä 1: yritykset ja asunto-osakeyhtiöt (sisäiset tilaisuudet)
37,20 €/tunti/tila (sis. alv 24 %)

Ryhmä 2: osallistujille maksulliset tilaisuudet (esim. pääsymaksu, kurssi- tai toimintamaksu) ja kaupalliset tilaisuudet
24,80 €/tunti/tila (sis. alv 24 %)

Näyttelytilat

Koilliskeskuksessa on varattavissa kaksi valaistua lasivitriiniä. Vitriinien varausaika on noin kuukausi ja varaaminen on maksutonta. Kirjasto vastaanottaa varaukset ja valitsee näyttelyt.

Näyttelyn järjestäjä pystyttää ja purkaa näyttelynsä sekä tekee tiedotusmateriaalinsa (julisteet, luettelot, kopiot). Kirjasto tiedottaa näyttelyistä omilla tiedotuskanavillaan. Kirjasto ei osallistu näyttely- eikä kuljetuskustannuksiin. Vastuu näyttelyn aineistosta on näyttelyn järjestäjällä.

Näyttelytilojen varaukset ja tiedustelut: puhelin 040 6700 293 tai sähköpostilla kirjasto.koilliskeskus(at)tampere.fi.

Tietoa Koilliskeskuksen lasivitriineistä

 • Lasivitriinejä on kaksi.
 • Yhden vitriinin leveys on 4 metriä ja korkeus 2,5 metriä.
 • Vitriinin lasitasojen syvyys on noin 40 cm.
 • Vitriineissä on valaistus ja ne ovat lukittavissa.
 • Vitriinit on jaettu yhden metrin (1 m) osioihin. Osioissa on neljä irrotettavaa lasitasoa ja lattiataso. Lasitasojen väli on 45 cm.
 • Esinenäyttelyitä varten on kirkkaita akryylikuutioita, joiden sivut ovat 20 cm ja 15 cm. Kuutioiden yksi sivu on avoin.