Siirry sisältöön

Varattavat tilat

Koronavirustilanne

Kirjastojen luento- ja kokoustiloja sekä harrastustiloja otetaan käyttöön maanantaista 24.5. alkaen. Tilojen sallitut henkilömäärät ovat tavallista pienemmät, jotta riittävät 2m turvavälit pystytään takaamaan.

Henkilömäärät:

Sepeli: 8
Kivi: 18
Kallio: 10

Tilaisuuden järjestäjän vastuulla on huolehtia, että tilaisuudessa noudatetaan viranomaisten voimassaolevia ohjeita. Kaikkien osallistujien tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja jäädä kotiin pienissäkin sairauden oireissa.

Aikuisten harrastusryhmät sisätiloissa eivät ole sallittuja. Lasten harrastustoimintaa voidaan järjestää pienryhmissä (max 10 hlöä).

______________________________________________________________________________________________________

Koilliskeskuksesta voit varata kokous- ja tapahtumatiloja sekä näyttelytilaa. Kokoontumistiloja on mahdollista saada käyttöön varausehtojen mukaisesti sekä maksutta että maksullisesti. Näyttelytiloja omille näyttelyille voit varata maksuttomasti.
Tilat ovat käytössä vain varauksen ajan.

Musiikkihuone Musassa voi soittaa digitaalista pianoa, sähkörumpuja, kitaraa sekä omia instrumentteja tai laulaa.

Varattavia tiloja ovat:

Kokoustila SEPELI: 8 henkilöä, 37 m2. Tietokone, videotykki, induktiosilmukka, liikuteltavia pöytiä ja tuoleja.

Monitoimitila KIVI: 18 henkilöä, 70 m2. Kokolattiamatto, tietokone, videotykki, induktiosilmukka. Siirrettäviä käsinojattomia tuoleja ja pöytiä.

Liikuntasali KALLIO: 10 henkilöä, 99 m2. Joustava muovimatto, tilan korkeus 3,5 m, pieni tila ulkovaatteille, ei peseytymismahdollisuuksia.

Musiikkihuone MUSA: Koilliskeskuksen musiikkihuoneessa voi soittaa digitaalista pianoa, sähkörumpuja, kitaraa sekä omia instrumentteja tai laulaa. Huonetta voi varata yhdeksi tunniksi päivässä.

Ohjeet tilojen turvalliseen käyttöön

Varattavat tilat

 • Kokoustila Sepeli
 • Monitoimitila Kivi
 • Liikuntasali Kallio
Vahvistettuja varauksia saatetaan joutua peruuttamaan, mikäli valtakunnalliset ohjeet muuttuvat. Aluehallintoviranomaisen ohjeiden mukaan tilaisuuden järjestäjä vastaa tapahtuman toteuttamisesta siten, ettei korona-virukseen liittyvä tartuntariski pahene. Tiloissa olevia turvaohjeita henkilömääristä ja turvaetäisyyksistä tulee noudattaa. Koilliskeskuksessa työskentelevien henkilöiden, kuten ryhmien ohjaajat ja tilaisuuksien vetäjät, tulee käyttää kasvosuojainta. Suositeltavaa on, että Koilliskeskuksen yleisissä tiloissa myös asiakkaat ja osallistujat käyttävät kasvosuojainta.

Varaa kokoontumistila tai musiikkihuone Musa

Koilliskeskuksen tilat ovat kuntalaisten ja asiakkaiden käytettävissä kirjaston aukioloaikojen mukaan. Tilat ovat varattavissa maanantaista torstaihin klo 8 - 19.45, perjantaisin klo 8 - 18.45 ja lauantaisin klo 9 - 15.45. Kesällä tilat ovat varattavissa kirjaston kesäaukioloajan puitteissa. Osa tiloista on järjestöjen, yhdistysten ja tampereen kaupungin eri yksiköiden varattavissa säännölliseen toimintaan myös sunnuntaisin.

Voit katsoa kirjaston tilojen Timmi-varausjärjestelmästä varaustilanteen. Kun olet löytänyt sopivan vapaan tilan ja ajankohdan, tee hyvissä ajoin tilavarauspyyntö verkkolomakkeella. Pyyntö käsitellään kolmen arkipäivän kuluessa. Varaajalle tulee sähköpostilla vahvistus, kun varauspyyntö on käsitelty. Täytä varauspyyntölomake huolellisesti ja varmista että antyamasi tiedot ovat oikein. Varauspyyntöjä ei vastaanoteta puhelimitse tai sähköpostilla.

Musan voit varata kirjastokortilla ja tehdä varauksen alla olevasta linkistä tai Koilliskeskuksen neuvonnasta.

Varaukset kesä- ja syyskaudelle 2021

Tilavarauksia kesä- ja syyskaudelle (1.6.-31.12.) aletaan ottamaan vastaan 17.5. lähtien.
Tilavarauksia saatetaan joutua perumaan lyhyellä varoitusajalla koronarajoitusten mukaan.
Voit tehdä varauspyynnön täyttämällä alta löytyvän e-lomakkeen 17.5. alkaen.

Lisätietoa puhelin 041 730 0631 tai koilliskeskus(at)tampere.fi

Koilliskeskuksen opastekartta.

Tiloista perittävät maksut

Tilavarausmaksua ei peritä

 • Kun tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.
 • Kun tilaisuus on yhdistysten, seurojen yms sisäinen tilaisuus esim. vuosikokous tai jäsentilaisuus.
 • Kun järjestäjä perii osallistujilta ainoastaan kahvi-tai materiaalimaksun (enintään 10 €/hlö)
 • Kun kyse on Tampereen kaupungin toimintayksikön tilaisuudesta.
 • Kun varaaja on yksityishenkilö, ja tilaisuus on kertaluontoinen ja varaus enintään kahden tunnin mittainen.

Tilat ovat maksullisia

 • Tilaisuus on kaikille avoin, mutta maksullinen, esim. pääsymaksu, osallistumismaksu, kausimaksu.Tilavarausmaksu on 24,80 €/tunti/tila (alv 24%).
 • Kun tilaisuus on yrityksen tai asunto-osakeyhtiön sisäinen. Tilavarausmaksu on
  37,20 €/tunti/tila (alv 24%).

Näyttelytilat

Koilliskeskuksessa on varattavissa kaksi valaistua lasivitriiniä. Vitriinien varausaika on noin kuukausi ja varaaminen on maksutonta. Kirjasto vastaanottaa varaukset ja valitsee näyttelyt.

Näyttelyn järjestäjä pystyttää ja purkaa näyttelynsä sekä tekee tiedotusmateriaalinsa (julisteet, luettelot, kopiot). Kirjasto tiedottaa näyttelyistä omilla tiedotuskanavillaan. Kirjasto ei osallistu näyttely- eikä kuljetuskustannuksiin. Vastuu näyttelyn aineistosta on näyttelyn järjestäjällä.

Näyttelytilojen varaukset ja tiedustelut: puhelin 040 6700 293 tai sähköpostilla kirjasto.koilliskeskus(at)tampere.fi.

Tietoa Koilliskeskuksen lasivitriineistä

 • Lasivitriinejä on kaksi.
 • Yhden vitriinin leveys on 4 metriä ja korkeus 2,5 metriä.
 • Vitriinin lasitasojen syvyys on noin 40 cm.
 • Vitriineissä on valaistus ja ne ovat lukittavissa.
 • Vitriinit on jaettu yhden metrin (1 m) osioihin. Osioissa on neljä irrotettavaa lasitasoa ja lattiataso. Lasitasojen väli on 45 cm.
 • Esinenäyttelyitä varten on kirkkaita akryylikuutioita, joiden sivut ovat 20 cm ja 15 cm. Kuutioiden yksi sivu on avoin.