Siirry sisältöön

Vuoden aikuinen -palkinto

Vuoden aikuinen -palkinto 2018

Vuoden aikuinen -palkinto myönnettiin vuonna 2018 etsivän työn tekijä Piia Huhtajärvelle. Hyvä Haltija -kunniamaininta annettiin Perheiden talolle ja Lampun henki -palkinto Rämsöön kesäteatterille. Palkinnot luovutettiin lasten ja nuorten hyväksi tehdystä merkittävästä työstä 17.11.2018. Lue lisää tiedotteesta

Lasten ja nuorten palvelujen lautakunta on 11.10.2007 pitämässään kokouksessa päättänyt lasten ja nuorten hyväksi tehdyn työn palkitsemisesta vuosittain.

Palkitsemisen periaatteet ovat:

  • Palkitsemisen kohteena voi olla tamperelainen henkilö, ryhmä tai yhteisö, joka on tehnyt merkittävää työtä tamperelaisten lasten ja nuorten hyväksi.
  • Ehdotuksia palkinnon saajista voivat tehdä kaupunkilaiset ja kaupungin työntekijät. Ehdotuksiin on liitettävä perustelut.
  • Lasten ja nuorten palvelujen lautakunta päättää palkinnon saajasta, tilaajapäällikkö tekee esityksen ja lapsiasiamies toimii valmistelijana.

Palkinto jaetaan vuosittain lapsen oikeuksien päivään 20.11. liittyvässä tilaisuudessa tai tapahtumassa. Palkinto sisältää kunniakirjan sekä palkittavan toimintaa tukevan palkinnon, joka määritellään saajakohtaisesti.

Lisätietoja:
Lapsiasiamies
Tiia Heinäsuo
puhelin 050 411 2434
sähköposti [email protected]