Siirry sisältöön

Tampereen seuraparlamentti

Tampereen seuraparlamentin kausi jatkuu vuodella

Tampereen seuraparlamentti päätti kokouksessaan 20.10.2020, että koronan asettamista rajoituksista johtuen valintakokousta ei järjestetä vuonna 2020. Nykyisen seuraparlamentin kausi jatkuu vuodella eteenpäin.

Seuraparlamentin kokouksiin voi kuka tahansa ehdottaa asioita käsiteltäväksi. Asiat ilmoitetaan suoraan seuraparlamentin puheenjohtajalle tai jäsenten kautta.

Tampereen seuraparlamentti toimii kaupungin ja urheiluseurojen välisen yhteistyön rakenteena ja asiantuntijaelimenä. Seuraparlamentti aloitti työskentelynsä lokakuussa 2014. Seuraparlamenttiin eri seurat saavat asettaa ehdokkaansa, jäsenet valitaan valintakokouksessa.

Seuraparlamentissa on 10 seurojen edustajaa. Erikokoisille seuroille on määritelty oma kiintiönsä, jotta se edustaisi kattavasti tamperelaista liikunta- ja urheilukenttää. Seuraparlamentti valitsee keskuudestaan puheenjohtajan.

Parlamentin kautta päätöksentekijät ja valmistelijat saavat tietoonsa seurakentän näkökulmia muun muassa urheiluseuratoiminnan tukemisesta, liikuntaolosuhteiden kehittämistarpeista, liikunnan edistämisestä ja urheilutapahtumista. Seuraparlamentti kokoontuu 3-4 kertaa vuodessa.

Seuraparlamentin kokoonpano vuonna 2020:

Valintakokouksessa 3.12.2019 valittiin erovuorossa olevien tilalle uudet jäsenet (kursiivilla). Varsinaiset jäsenet valittiin kaudelle 2020-2021 ja varajäsenet vuodelle 2020.

Vuonna 2020 valintakokousta ei järjestetä, vaan vuonna 2019 valittu seuraparlamentti jatkaa toimintaa vuoden 2021 ajan.

Seuraparlamentin kokoonpano:

Alle 250 jäsenen seurat: Olli Lindroos (Messukylän Toverit ry), Kristiina Pekkala (Tampere Saints ry), Juha Kreus (Tampereen Shotokan Karate-Do ry, 2. varajäsen) ja Mika Tuomola (Pöytätennis 75 ry, 1. varajäsen)

250–699 jäsenen seurat: Riikka Hyörinen (Tampereen Työväen Naisvoimistelijat ry), Matti Kinnarinen (Tampereen Urheilijat -38 ry), Marjo Puro (Voimistelu- ja urheiluseura Tampereen Vihuri ry), Kati Härkönen (Manse PP, 1. varajäsen) ja Tapio Lindroos (Kunto-Pirkat ry., 2. varajäsen)

Yli 700 jäsenen seurat: Allonen Juho (TaTU Tampere ry), Hannu Granroth (Salibandyclub Classic / Tampereen Tennisseura), Elisa Hakanen (Tampereen Pyrintö r.y.), Riku Koivunen (Tampereen Sisu ry), Salla Niemi (Tampereen Pallo-Veikot ry), Sari Heikkilä (Tanssiseura Hurmio ry, 1. varajäsen) ja Siina Mutikainen (Tampereen Kisatoverit ry, 2. varajäsen)

Erityisliikunnan edustajat: Pasi Holmström (Tampereen vammais- ja potilasjärjestöjen yhteistyöelin Vatenk (Tampereen Seudun Invalidit ry)) ja Riitta Virenius (Tampereen vammais- ja potilasjärjestöjen yhteistyöelin Vatenk (Tampereen Seudun Selkäyhdistys ry), varajäsen).

Seuraparlamentin puheenjohtajana toimii Elisa Hakanen ja varapuheenjohtajana Hannu Granroth.

Seuraedustajien lisäksi seuraparlamenttiin kuuluvat Harri Moilanen (Tampereen urheilun edistämissäätiö), Tommi Lindroos (Hämeen Liikunta ja Urheilu ry), Anne-Mari Jussila (Sivistys- ja kulttuurilautakunnan edustaja), Pekka P. Paavola (Tampereen kaupunki, liikunta- ja nuorisoyksikkö) ja Anna Henttonen (Tampereen kaupunki, liikunta- ja nuorisoyksikkö).

Seuraparlamentin kokousaikataulu ja muistiot

Seuraparlamentin seuraava kokous: 8.12.2020


Kausi 2020-2021

Kausi 2018-2019

Kausi 2016-2017

Lisätietoja
Suunnittelija
Anna Henttonen
puhelin 040 660 2057
sähköposti [email protected]


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/seuraparlamentti