Siirry sisältöön

Koillisen alueverkosto

Koillisen alueen asukkaita luontopolulla.

Koillisen alueverkostossa esitellään osallistuvaa budjetointia ke 11.12.2019 klo 17-19

Kaikille avoimessa aluetilaisuudessa kerrotaan miten uusi osallistuva budjetointi Tampereen kaupungilla otetaan käyttöön ensi vuonna. Osallistuva budjetointi on toimintatapa, jossa kuntalaiset päättävät tietyn rahasumman käytöstä. Kunta osoittaa tarkoitukseen rahaa ja kuntalaiset suunnittelevat ja päättävät, mitä sillä tehdään. Tampereen kaupunki on varannut 450 000 euroa osallistuvaan budjetointiin vuonna 2020. Osallistuvan budjetoinnin toteutus alkaa keväällä 2020 ja kestää koko vuoden. Osallistuvan budjetoinnin rahalla halutaan edistää tamperelaisten lasten ja nuorten hyvinvointia. Tervetuloa kuulemaan, kyselemään ja kommentoimaan!

Aika: keskiviikko 11.12.2019 klo 17 -19, kahvit jo klo 16.30

Paikka: Koilliskeskus, kirjaston kokoustila Kivi, Liikekatu 3

Ulkoinen linkkiLisätietoa kaupungin nettisivuilta


Tule mukaan vaikuttamaan kotialueeseesi! Oletko kiinnostunut kotikaupunginosastasi ja haluat tietää, mitä alueella tapahtuu? Onko sinulla alueeseesi liittyviä ideoita tai huolia? Tule mukaan alueverkoston toimintaan, niin pääset yhdessä muiden kanssa kehittämään lähialuettasi, sen palveluja ja toimintaa. Koillisen alueverkosto on avoin kaikille alueen toimijoille!

Tervetuloa mukaan alueverkoston toimintaan Ulkoinen linkkiKoillisen alueverkosto

Koillis-Tampereen alueeseen kuuluvat kantakaupungin koillisosasta Aakkula, Hankkio, Huikas, Takahuhti, Pappila, Ristinarkku, Ruotula, Messukylä, Viiala, Vehmainen, Holvasti, Leinola sekä Linnainmaa. Alue jatkuu pohjoiseen Atalan, Kumpulan, Tasanteen ja Olkahisen kautta laajaan Aitolahden ja Teiskon maaseutualueeseen rajautuen idässä Kangasalan sekä Oriveden ja pohjoisessa Ruoveden kunnan rajaan.

Lisätietoja

Aluekoordinaattori (koillinen)
Ulla Jantunen
puhelin 050 591 1674
sähköposti [email protected]