Siirry sisältöön

Etelän alueverkosto

Etelän alueverkoston vuoden ensimmäinen tilaisuus keskiviikkona 29.1.2020

Tervetuloa kaikille avoimeen aluetilaisuuteen keskiviikkona 29.1.2020 klo 17-19 Kuuselan lähitorille (Nuolialantie 46), alakerta, ravintolasalin pääty.

Virittäydytään tulevaan vuoteen. Ohjelmassa alueen ajankohtaisia asioita ja kaupungin toiminta-avustusten esittelyä.

Tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan alueen asukkaat, yhdistysten jäsenet, yrittäjät, kaupungin työntekijät ja muut alueelliset toimijat!

Kahvit klo 16.30. Tervetuloa!

Tule mukaan vaikuttamaan kotialueeseesi!

Oletko kiinnostunut kotikaupunginosastasi ja haluat tietää, mitä alueella tapahtuu? Onko sinulla alueeseesi liittyviä ideoita tai huolia? Tule mukaan alueverkoston toimintaan, niin pääset yhdessä muiden kanssa kehittämään lähialuettasi, sen palveluja ja toimintaa.

Mikä on alueverkosto?

Alueverkostot ovat Tampereen kaupungin kaikille avoimia ryhmiä, joissa asukkaat, yhdistykset, yritykset ja palvelujen järjestäjät pääsevät yhdessä kehittämään alueen palveluja ja toimintaa.

Kaupunki on varannut vuosittain aluerahaa, jota myönnetään yhteisöllisten tapahtuminen toteuttamiseen alueilla. Alueverkosto tekee hakemusten perusteella esityksen aluerahan myöntämisestä.

Etelän alueverkoston toiminta on avointa kaikille

Etelä-Tampereeseen kuuluvat Hatanpää, Rantaperkiö, Härmälä, Sarankulma, Peltolammi, Multisilta, Palokallio, Lakalaiva, Lahdesjärvi, Rautaharkko, Taatala, Viinikka, Nekala, Koivistonkylä osittain, Nirva, Veisu, Korkinmäki, Muotiala ja Vuohenoja.

Tapaamisiin ovat tervetulleita alueen asukkaat, yhdistykset, yritykset ja palvelujen järjestäjät.

Lisätietoja

Aluekoordinaattori (kaakko ja etelä)
Aija Karttunen
puhelin 040 801 6910
sähköposti [email protected]