Siirry sisältöön

Kunta-alan lakko sulkee liikuntatiloja ja rajoittaa ohjatun liikunnan järjestämistä 3.–9.5.

Julkaistu 3.5.2022 8.43

Jukon, JHL:n ja Jytyn työtaistelu vaikuttaa liikuntapaikkojen aukioloaikoihin. Lakon aikana osa sisäliikuntatiloista, ulkoliikuntapaikoista ja uimahalleista on suljettuna 3.5.–9.5.

Ohjattu liikunta

Ohjattuja liikuntaryhmiä järjestetään rajoitetusti; Tampereen uintikeskuksessa ohjatut ryhmät toimivat normaalisti, mahdollisista ryhmien peruutuksista on tiedotettu asiakkaille. Liikuntaluotsitoiminta jatkuu normaalisti. Lupa liikkua -tunnit päiväkodeilla on lakon aikana peruttu.

Sisäliikuntatilat

Ikurin liikuntahalli, Pyynikin palloiluhalli, Tampereen stadion, Tesoman palloiluhalli sekä Tampereen Messu- ja Urheilukeskus ovat suljettuina.

Hervannan vapaa-aikakeskus on avoinna tiistaina ja keskiviikkona klo 7.30–14.30, torstaina klo 7.30–13.00, viikonloppuna suljettu ja maanantaina 9.5. avoinna klo 7.30–14.30. Kaukajärven vapaa-aikatalo on avoinna tiistaina klo 7.30–15.00, keskiviikkona klo 7.30–13.00, torstaina ja perjantaina suljettu, viikonloppuna avoinna normaalisti ja 9.5. maanantaina avoinna klo 7.30–14.30.

Nääshalli on avoinna normaalisti, poikkeuksena tiistai 3.5., jolloin aukioloaika on klo 15.00–21.30. Olosuhteiden muutoksen vuoksi Nääshalli on suljettuna perjantain 6.5. klo 14.30–22.00. Vuoreksen koulukeskus on arkisin avoinna klo 14.00–21.30. Kauppi Sports Center on auki normaalisti ja koulujen liikuntatilat ovat osittain avoinna. Hatanpään koulun liikuntatilat ovat iltakäytössä, mutta Kissanmaan ja Pohjois-Hervannan kouluilla ei ole iltatoimintaa. Muutokset aukioloaikoihin ovat mahdollisia.

Uimahallit

Tampereen uintikeskus kuntosaleineen on auki normaalien yleisöaukioloaikojen mukaan ja maauimala aukeaa suunnitellusti perjantaina 6.5. Tampereen uintikeskus on poikkeuksellisesti suljettuna yleisöltä uintikilpailujen vuoksi 7.–8.5., jolloin Pyynikin uimahalli pidetään korvaavana auki asiakkaille normaalin viikonlopun tapaan.

Jäähallit

Hervannan jäähalli ja Tesoman jäähalli ovat suljettuina, Hakametsä mahdollisesti avoinna klo 15.00–22.30.

Ulkoliikuntapaikat

Ulkoliikuntapaikat ovat käytössä, mikäli olosuhteet sen turvallisesti mahdollistavat, seuraavin poikkeuksin: Tampereen stadion, Hervannan keskusurheilukenttä, Pyynikin urheilukenttä, Lamminpään urheilukenttä sekä Kalevan liikuntapuisto ovat suljettuina. Pukuhuonetilat ovat suljettuina, paitsi Kaupin urheilupuistossa, jossa ne pyritään pitämään avoinna.

Koulukadun kenttä on suljettuna korjaustöiden takia. Kaupissa tykkilumilatu suljetaan tältä kaudelta.

Nuorisopalvelut

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13 on auki normaalisti, mutta nuorisokeskusten aukioloaikoihin saattaa tulla muutoksia, joiden tarkentuessa niistä tiedotetaan sivulla tampere.fi/nuortentampere.

Liikuntapalvelujen asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee normaalien aukioloaikojen mukaan.

Päivitetty 6.5. klo 7.38: lisätty Nääshallin aukioloajan muutos 6.5.