Siirry sisältöön

Rekrytointi käynnissä? Tule tekemään maksuton rekrytointivideo Finlaysonin studiolle

Julkaistu 17.1.2022 8.39

Työllisyys- ja kasvupalvelujen uudet Työpaikkatiistai-lähetykset tarjoavat työnantajille mahdollisuuden kertoa avoimista työpaikoistaan videolla.

Työpaikkatiistai on Youtube-lähetys, jossa Tampereen seudun työnantajat esiintyvät lyhyillä videoilla ja kertovat avoinna olevista työpaikoistaan. Videot kuvataan ja editoidaan Finlaysonin studiolla, ja julkaistaan koosteena Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen Youtube-kanavalla tiistaisin. Omaa videotaan työnantaja pääsee hyödyntämään myös omissa kanavissaan.

Videon avulla työnantajat voivat rakentaa työnantajabrändiä, lisätä näkyvyyttä ja erottautua muista työnantajista. Työnhakijan näkökulmasta video auttaa luomaan työnantajasta syvempää, inhimillisempää mielikuvaa.

"Onnistunut pitchaus herättää kiinnostuksen ja luottamuksen työnantajaa ja työpaikkaa kohtaan. Työnantajan kannattaa etukäteen miettiä, miten avoimesta työpaikasta voisi kertoa uudella ja tuoreella tavalla. Mistä asioista työnhakija on oikeasti kiinnostunut? Löytyykö työpaikasta mehukkaita tarinoita, kahvikupposen ääreltä kuultua tai kenties työntekijän suositteluja?" huomauttaa työllisyys- ja kasvupalvelujen yrityskoordinaattori Timo Riipinen, joka koordinoi videotuotantoa.

Kuinka toimia?

  • Ota yhteyttä [email protected]
  • Studiotiimimme käy kanssasi yhdessä läpi, kuinka kertoa työpaikasta parhaalla mahdollisella tavalla.
  • Saavu sovittuna ajankohtana Finlaysonin studiollemme (Satakunnankatu 18 A) ja pitchaa työpaikka videolle. Saat valmiin videon myös omaan käyttöösi esimerkiksi työpaikkailmoituksen yhteyteen liitettäväksi.
  • Avoimet työpaikat esitellään tiistaisin Työpaikkatiistai-lähetyksessä Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen Youtube-kanavalla.


Teksti Emilia Aakko

Kuvat Timo Riipinen