Siirry sisältöön

Kevään digitietoiskuissa opetellaan osallistujien toiveiden mukaisia digitaitoja

Julkaistu 15.12.2021 14.48

REACTORI-hanke järjestää keväällä 2022 maksuttomia digitietoiskuja, joiden tarkoitus on lisätä työikäisten digiosaamista. Digitietoiskut ovat 1–2 tunnin mittaisia lyhytkoulutuksia, joissa osallistuja pääsee tutustumaan erilaisiin arjessa tarvittaviin verkkopalveluihin ja kokeilemaan niiden käyttöä opastetusti.

Digitietoiskujen aiheet valitaan kartoituskyselyn avulla. Kyselyyn voivat vastata kaikki digitietoiskuista kiinnostuneet. Kyselylomakkeessa valitaan itseä eniten kiinnostavat koulutusaiheet kahdestakymmenestä eri vaihtoehdosta. Myös omia ideoita koulutuksia varten voi esittää. Kyselyyn vastaaminen ei velvoita mihinkään.

Vastausten perusteella laadittu Digitietoisku-koulutustarjotin ja ohjeet lyhytkoulutuksiin hakeutumiseen tulee REACTORIn verkkosivuille helmikuussa 2022.

Vastaa kartoituskyselyyn

Haluatko kertoa, mistä digitietoiskujen aiheista sinä olisit kiinnostunut? Voit vastata verkossa tai täyttää vastauslomakkeen työllisyys- ja kasvupalvelujen toimipisteessä. Katso toimipisteiden yhteystiedot ja aukioloajat yhteystiedot -sivulta.

REACTORI - digiosallisuutta ja osallisuutta digillä on Euroopan sosiaalirahaston osarahoittama hanke, jonka tavoitteena on edistää työikäisten henkilöiden digiosallisuutta sekä sosiaalista osallisuutta digitaalisten keinojen avulla. Hankkeen toteuttajia ovat Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut sekä Tampereen seudun ammattiopisto Tredu. Tutustu hankkeeseen


Teksti Hanna Kirmanen