Siirry sisältöön

Kurkista, mitä sote ala tarjoaa sinulle

Julkaistu 29.7.2021 14.53

Haluaisitko töihin ihmisläheiselle alalle, jossa on paljon töitä tarjolla ja monipuoliset työnkuvat? Tule kuulemaan lisää syksyn hoiva- ja hyvinvointialan infopäiviin, joilla kerrotaan alan tarjolla olevista työtehtävistä ja käytännönläheisistä kouluttautumismahdollisuuksista.

Kurkista, Kokeile, Kouluttaudu -infopäivät ovat saaneet osallistujilta erinomaista palautetta. Infot on koettu hyödyllisiksi ja kiinnostaviksi. Moni on löytänyt omaan elämäntilanteeseensa sopivan polun alalle.

Kaiken ikäiset voivat osallistua

Infopäiviin voivat osallistua matalalla kynnyksellä kaiken ikäiset. Aiempi työkokemuksesi voi olla täysin eri alalta, se ei ole este. Infopäivien aikana pääset kurkistamaan sote-alan mahdollisuuksiin ja etsimään juuri sinulle sopivaa polkua alalle.

Hoiva- ja hyvinvointialan infopäivät järjestetään verkkototeutuksena kolmen kokoontumiskerran sarjana syys- ja lokakuun aikana. Verkkoinfoissa yritykset kertovat, millaisia työtehtäviä ja urapolkuja heillä on hoivatyössä, arjen avustamisessa, ruokapalveluissa ja puhtaanapidossa tarjolla. Yritykset kertovat työn luonteesta, työtehtävistä, palkkauksesta sekä siitä, millaista osaamista alalla tarvitaan.

Käytännönläheistä koulutusta

Infossa saat tietoa eri reiteistä työllistyä ja kouluttautua alalle. Alaan tutustumista voi jatkaa syvemmin esimerkiksi osallistumalla työkokeiluun hoiva-alan yrityksessä tai työvalmennusyhteisössä.

Sote-alalle voi kouluttautua matalalla kynnyksellä työssä oppien, esimerkiksi suorittamalla hoiva-avustajan tai lähihoitajan tutkinnon osia askel kerrallaan. Opintoja voi jatkaa eri reittejä pitkin aina korkeakouluopintoihin asti.

Infopäivät on suunnattu tamperelaisille työnhakijoille ja alanvaihtajille, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan millaisia töitä hoiva- ja hyvinvointialalla on tarjolla. Osallistujat saavat halutessaan myös henkilökohtaista neuvontaa. Yhdessä uraohjaajan kanssa etsitään parhaita ratkaisuja jokaisen yksilölliseen tarpeeseen.

Syksyn infosarja

  • 29.9., 6.10. ja 13.10. klo 9–12.30
  • Ilmoittautumisaika 1.8.–26.9.2021

Lisätietoa valmentajilta

Minna Arvonen
sähköposti if.e[email protected]

Ulla Lukkari
sähköposti [email protected]

Lilli Tolvila
sähköposti [email protected]

Infopäivät toteuttaa Osaamo-hanke, joka edistää työntekijöiden ja työnantajien kohtaamista. Hanke vastaa erityisesti hoivatyön ja sen lähialojen rekrytointi- ja osaamistarpeisiin. Hanke on osa ESR-rahoitteista 6Aika -kaupunkikehittämisen yhteistyötä.


Teksti Merja Häikiö

Kuvat Merja Häikiö