Siirry sisältöön

Alkavan yrittäjän palvelut uudistuvat

Julkaistu 11.5.2021 14.52

Kaksi nuorta istuu Pyynikillä valkoiset t-paidat yllään. Oikealla punainen puutalo. Ympäristö vehreänä. Teksti: Alkavan yrittäjän palvelut uudistuvat.

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut rakentaa uutta palveluohjelmaa alkaville yrittäjille. Kokonaisuus sisältää neuvontapalveluja ja verkostoitumismahdollisuuksia kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille.


– Tavoitteena on rakentaa moderni, asiantunteva ja vaikuttava palvelukokonaisuus, joka mahdollistaa kestävän ja kannattavan yritystoiminnan syntymisen nykyisessä sekä tulevaisuuden toimintaympäristössä. Kokonaisuudessa otetaan huomioon toimintaympäristön muutosvoimat, kuten digitaalisuus, ja huomioidaan eri kohderyhmät sekä heidän palvelutarpeensa, kertoo yrittäjyyden erityisasiantuntija Vesa-Matti Ruottinen työllisyys- ja kasvupalveluista.

Palveluja suunnitellaan eri kohderyhmille, kuten kansainvälisille yrittäjille, nuorille sekä kevytyrittäjille. Toteutus tulee tapahtumaan pääasiassa virtuaalisesti, digitaalisia työkaluja hyödyntäen, mutta myös kasvokkain tapahtuvaa neuvontaa on saatavilla.

Palveluohjelman kilpailutus on tällä hetkellä käynnissä. Tarjousten jättämisen määräaika on 2. kesäkuuta.

Tavoitteena on käynnistää alkavan yrittäjän palvelut heinäkuussa. Palvelujen alkamisesta ja niihin hakeutumisesta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Lisätietoja
Erityisasiantuntija
Vesa-Matti Ruottinen
puhelin 041 730 9258
sähköposti [email protected]

Palvelupäällikkö
Elina Wallin
puhelin 041 730 2919
sähköposti [email protected]


Teksti Emilia Aakko

Kuvat Laura Vanzo / Visit Tampere