Siirry sisältöön

Liikuntapalvelujen ohjatun liikunnan ryhmien haku on 4. - 5.1.2021

Julkaistu 30.12.2020 12.54

Liikuntapalvelut tarjoaa monipuolista ohjaustoimintaa kaikille ikäryhmille. Ohjattujen liikuntaryhmien kevätkausi alkaa ennakkotiedoista poiketen vasta maanantaina 18.1.2021. Kevätkauden alku voi vielä koronatilanteen vuoksi muuttua. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan kursseille ilmoittautuneille mahdollisimman pian.

Kevätkauden ryhmiin ilmoittaudutaan maanantaina 4.1. klo 9.00 alkaen, jolloin valittavana on useita vauvauintiryhmiä, uimakoulujen ensimmäisen jakson kursseja sekä työikäisten liikuntaryhmiä. Tiistaina 5.1. klo 9.00 avautuu ilmoittautumislinkki edellisten lisäksi 60+, 75+ sekä erityisliikuntaryhmien monipuoliseen tarjontaan.

Ilmoittautuminen kevätkauden liikuntaryhmiin

Kaikki kevätkauden ohjatut liikuntaryhmät ovat vapaasti selattavissa ilmoittautumisjärjestelmässä. Koska koronaepidemia aiheuttaa epävarmuutta ryhmien toteutumiselle, olemme poistaneet verkkomaksumahdollisuuden mahdollisten maksupalautusten minimoimiseksi. Laskutamme kaikki kevätkauden 2021 ryhmät myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Liikuntapalveluista riippumattomista syistä ryhmätoiminta voi siirtyä ulkoliikuntaan, etäopetukseen tai keskeytyä. Ulkoliikunnalla tai etäopetuksella korvattavien kurssien kurssimaksua ei palauteta. Muissa tapauksissa kurssimaksuhyvityksistä päätetään aina tilanteen mukaan.

Liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan ensisijaisesti sähköisesti HelleWi-ilmoittautumisjärjestelmässä.
Ryhmiin voi ilmoittautua myös puhelimitse:
Maanantaina 4.1. klo 9.00–15.00
työikäisten ryhmät, uimakoulut, vauvauinnit: puh. 044 423 5248

Tiistaina 5.1. klo 9.00–15.00
60+, 75+ ja erityisryhmät, puh. 044 423 5247

Lisätietoa ryhmistä ja ilmoittautumisohjeet verkkosivuilta:
www.tampere.fi/ohjattuliikunta

Vauvauinnit ja lasten uimakouluryhmät

Vauva- ja lapsiperheille suunnattujen uintiryhmien ohjauskausi alkaa 18.1. Tarjolla on ryhmiä niin uusille, yli kolmen kuukauden ikäisille vauvoille kuin yhdeksän kuukautta täyttäneille lapsille, jotka ovat suorittaneet vauvauinti-kurssin. Lisäksi uimahalleissa järjestetään perheuintia,sekä vesipedot- ja vesitermiittiryhmiä. Uimakouluja kevätkaudella on tarjolla kolme eri jaksoa, joihin haetaan erillisinä hakuaikoina. Myös aikuisille suunnattuja uinnin alkeis- ja tekniikkaryhmiä löytyy eri uimahalleista.

Uimakoulujen ryhmäkuvaukset sekä kevätkauden jaksojen ilmoittautumisten ajankohdat löytyvät Uimakoulut -sivulta.

Perheliikuntaryhmistä liikunnan iloa koko perheelle

Perheliikuntaryhmät innostavat perheitä liikkumaan. Toiminta tapahtuu kaupungin eri toimijoiden, kuten neuvoloiden, kouluterveydenhuollon, urheiluseurojen sekä kolmannen sektorin yhteistyönä. Tavoitteena on jakaa tietoa Tampereen huikean monipuolisista liikuntamahdollisuuksista ja näin auttaa perheitä löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivia liikuntamuotoja.

Kevään perheliikuntaryhmät Perheliikunta-sivulta

Nuorten liikuntaryhmät

Nuortentreenit tarjoaa matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia kaikille tamperelaisille nuorille. Harrasteliikunnan tavoitteena on tuottaa iloa ja virkistystä eri liikuntalajien parissa ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Liikuntaa harrastetaan monipuolisesti ammattitaitoisten liikunnanohjaajien johdolla. Toiminta on hauskaa, rentoa ja se toteutetaan nuorten ehdoilla. Nuorten liikuntaryhmiin ei ole erillistä hakua vaan niihin voi tulla mukaan milloin vain. Löydät Nuorten treenit Facebookista ja Instagramista tunnisteella @nuortentreenit.

60+ ja 75+ Voimaa vanhuuteen -ryhmät

Liikuntaryhmien tavoitteena on ylläpitää sekä parantaa tuki- ja liikuntaelimistön toimintakykyä, unohtamatta virkistystä sekä uusien tuttavuuksien solmimista 60+ -ikäisille on tarjolla mm. vesijumppaa, kuntojumppaa, kehonhuoltoa, kuntosaliharjoittelua, senioritanssia tai vaikkapa tasapainoryhmiä. Yli 75-vuotiaille kohdennetut Voimaa vanhuuteen -ryhmät soveltuvat myös henkilöille, joiden toimintakyky heikentynyt.

Eritysliikuntaryhmät

Liikuntapalvelut järjestää monipuolisesti erityisliikuntaa vammaisille ja pitkäaikaissairaille aikuisille ja lapsille. Liikuntaryhmien tavoitteena on terveyden, toimintakyvyn ja fyysisen kunnon parantaminen ja ylläpitäminen, sekä sosiaalisten kontaktien, ilon ja virkistyksen tuottaminen. Ohjaajina toimivat liikunta-alan ammattilaiset.

Työikäisten liikuntaryhmät

Työikäisille on tarjolla sekä kausimaksullisia että kertamaksullisia ryhmiä. Tarjolla on mm. kehonhuolto-ja kahvakuula-tunteja sekä kuntonyrkkeilyä ja vesijumppaa.

Lisätietoja

Johtava liikunnanohjaaja
Anne Lahtinen
puhelin 050 554 5874
sähköposti [email protected]

Vauvauinnit ja uimakoulut
Liikuntakoordinaattori
Tommi Liimatta
puhelin 040 801 6587
sähköposti [email protected]

Perheliikunta
Liikuntakoordinaattori
Olli-Pekka Toikkonen
puhelin 044 486 3816
sähköposti [email protected]

Nuorten liikunta Soittoaika perjantaisin klo 12 - 13
Liikunnanohjaaja
Tuomo Sipinen
puhelin 040 188 1589
sähköposti [email protected]