Siirry sisältöön

Työnantajat ja työnhakijat kohtaavat Finlaysonille valmistuvassa tilassa

Julkaistu 29.9.2020 13.00

Mustalla pohjalla lukee valkoisella teksti kohtaamisia. 2021.

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut kehittää Finlaysonille uutta työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamispaikkaa. Uudella tilalla pyritään osaltaan parantamaan työnantajien ja työnhakijoiden kohtaanto-ongelmaa Tampereella.

– Usein arvellaan, ettei vapaana olevasta työnhakijoiden joukosta löydy työnantajien tarvitsemaa osaamista. Asia ei kuitenkaan ole näin suoraviivainen. Jos yritysten osaamisen tarvetta pureksittaisiin kunnolla ja tutkittaisiin, mitä yritys todellisuudessa tarvitsee, työnantajien ja työnhakijoiden kohtaaminen voisi toteutua helpostikin. Haluamme järjestää keinoja ja palveluja osaamisen tarjonnan ja osaamistarpeiden syvällisempään tunnistamiseen, kohtaantopalvelujen erityisasiantuntija Petri Pekkola kertoo.

Tilassa tullaan järjestämään monenlaisia työelämään keskittyviä tapahtumia, kuten rekrytointitilaisuuksia, verkostoitumistapahtumia ja erilaisia valmennuksia. Ajan hengen mukaisesti tapahtumia suunnitellaan myös virtuaalisina. Tapahtumia halutaan toteuttaa yhteistyössä muiden palveluntuottajien sekä sidosryhmien kanssa.

– Haluamme, että tamperelaiset pääsevät vaikuttamaan rakenteilla olevaan palvelukokonaisuuteen. Meille saa ehdottaa, millaisia palveluja ja tapahtumia tilassa haluttaisiin järjestettävän, Pekkola vinkkaa.

Uuden kohtaantotilan avajaisia valmistellaan vielä tämän vuoden lopulle koronarajoitukset huomioon ottaen. Tilan tarjoamista palveluista ja avautumisajankohdasta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin. Palvelu- ja tapahtumaideoista voi olla yhteydessä Petri Pekkolaan (puh. 040 760 8116, [email protected]).


Teksti Emilia Aakko

Kuvat Hanna Kirmanen