Siirry sisältöön

Tampereen maauimalan yhteiskäyttörajoitus uintikeskuksen kanssa puretaan

Julkaistu 26.6.2020 11.14

Uimahallien ja maauimalan avauduttua kesäkuun alussa noudatettiin valitoneuvoston antamia ohjeistuksia niin, että mahdollisen koronaviruksen leviäminen tiloissa voitiin estää. Tämän vuoksi päädyttiin ratkaisuun, jossa Tampereen maauimalan ja uintikeskuksen yhteiskäyttöä rajoitettiin. Nyt, kun koronatilanne sallii asteittaisen rajoitusten purun, voidaan tämä viime kesän suositty yhteiskäyttö ottaa jälleen käyttöön heinäkuun 1. päivästä lähtien.

Suositulla maauimalan ja uintikeskuksen yhteislipulla pääset lisämaksusta nauttimaan sekä maauimalan että uintikeskuksen palveluista. Rajoitusten purun myötä myös lastenaltaiden lelut otetaan käyttöön kaikissa uimahalleissa ja maauimalassa.

Väliaikaisesti käytössä ollut arkiaamupäivän hiljaisen ajan uintialennus poistuu käytöstä maauimalan loppukauden ajaksi. Alennusaika otetaan käyttöön jälleen 27.9., kun maauimalan ovet sulkeutuvat talven ajaksi. Alennusaika on kuitenkin voimassa normaalisti Pyynikin uimahallissa sekä 27.7. korjausten jälkeen avattavassa Tesoman uimahallissa.

Mukavia ja aurinkoisia uintihetkiä!