Siirry sisältöön

Liikunta- ja nuorisoyksikön ryhmämaksut sekä uimahallien ja liikuntatilojen sisäänpääsymaksut

Julkaistu 30.4.2020 16.30

Covid-19-taudin aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi liikunta- ja nuorisoyksikön ryhmämaksujen sekä uimahallien ja liikuntatilojen sisäänpääsymaksujen käsittelystä on tehty kulttuuri- ja taideyksikön johtajan päätös 28.4.2020, § 72. Päätöksen mukaisesti liikunta- ja nuorisoyksikön järjestämien ryhmien osanottomaksuja ei hyvitetä niiden ryhmien osalta, joille on tarjottu vaihtoehtoisia etäpalveluja, kuten esim. ohjausvideot, puhelut ja Liikkuva Tampere - sosiaalisen median kanavat.

Niille ryhmille, joille vaihtoehtoisia etäpalveluja ei ole ollut, tarjotaan ensisijaisesti mahdollisuutta osallistua vastaavan ryhmän toimintaan esim. puolitettuun hintaan syyskaudella 2020. Mikäli asiakas ei pysty osallistumaan syyskauden ryhmään, hänelle hyvitetään pyynnöstä kevätkauden maksuista koko käyttämättä jäänyt osuus, mikäli summa ylittää 25 euroa.

Uimahallien ja liikuntatilojen sisäänpääsysarjakorteille- ja rannekkeille hyvitys tilojen sulkeutumisesta latautuu automaattisesti silloin, kun korttia tai ranneketta käytetään ensimmäisen kerran maksupäätteellä tilojen jälleen avauduttua. Tämä ominaisuus on voimassa vuoden ajan, jonka jälkeen hyvitystä ei enää myönnetä.

Päätöksen mukaisiin toimenpiteisiin ryhdytään aikaisintaan 21.5.2020.

Ulkoinen linkkiKulttuuri- ja taideyksikön johtajan päätös 28.4.2020, § 72