Siirry sisältöön

Koronavirus-tiedote Työllisyys- ja kasvupalvelujen asiakkaille

Julkaistu 11.3.2020 15.56

Jos olet varannut asiointiajan Tampereen kaupungin Työllisyys- ja kasvupalveluihin ja epäilet altistuneesi Korona-virukselle tai olet hiljattain käynyt THL:n määrittämällä epidemia-alueella, pyydämme että siirrät asiointia vähintään kahdella viikolla eteenpäin. Ota ensisijaisesti yhteyttä suoraan henkilöön, jolle ajanvarauksesi on tehty ja sovi uusi tapaamisaika.

THL:n epidemia-alueita ovat: Manner-Kiina, Iran, Etelä-Korea, Italia, Tirolin alueen hiihtokeskukset Itävalta, Nordrhein-Westfalenin osavaltio Saksa. Viimeisin lista alueista löytyy Terveyden ja hyvinvoinnn laitoksen sivuilta.

Vaikka kärsisit vain tavallisen flunssan oireista, toivomme silti yhteydenottoa ennen sovittua tapaamisajankohtaa. Ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla henkilöön, jolle ajanvarauksesi on tehty. Voitte sopia, miten asiointi hoidetaan.

Jos sinulla on kysyttävää ajanvarauksestasi, voit ottaa yhteyttä myös Työllisyys- ja kasvupalvelujen asiakaspalvelun numeroon 040 801 6581. Avoinna ma-pe klo 9.00 - 15.45.

Hengitystieinfektioita vältetään parhaiten huolehtimalla käsi- ja yskimishygieniasta.

• Suojaa suu ja nenä kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Laita käytetty nenäliina roskakoriin. Pese kädet. Käytä käsien desinfiointiainetta heti kun mahdollista.

• Pese kätesi aina, kun olet liikkunut julkisissa tiloissa tai tulet ulkoa sisälle.

• Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski olka- tai kyynärvarren kulmaan.

• Älä yski tai aivasta kämmeniisi.

• Vältä koskemasta kasvojen aluetta.