Siirry sisältöön

Takahuhdin koulun pöytälätkämestaruuskilpailut 2020

Julkaistu 10.3.2020 13.07

Takahuhdin koulun lukuvuoden 2019-2020 pöytälätkämestaruudesta kisattiin 6.2.2020. Loppuotteluissa olivat mukana kaksi A-talon parasta; Aleksi Härkönen 8e ja Ilpo Rikala 7a sekä B-talon voittaja Joona Pekkarinen 4a. Finaalitapahtumassa tsempparina oli tänä vuonna Tapparan Kristian Kuusela.

Kristian Kuusela kertoi aloittaneensa jääkiekon pelaamisen 3-4 -vuotiaana. Hänen liigauransa on alkanut Porin Ässistä. Tähtihetkikseen jääkiekon parissa Kristian mainitsi mestaruudet. Koulussa Kristian muisteli tykänneensä mm. liikunnasta ja matematiikasta ja oikeastaan kaikista aineista. Kaikille Takahuhtilaisille Kristian halusikin lähettää seuraavat terveiset: "Hoida koulu hyvin!"

Ennen koulun mestaruusottelua kaikki finaaliin päässeet saivat pelata Kristian Kuuselaa vastaan. Ottelut olivat tasaväkisiä. Joona ja Aleksi voittivat Kristianin ja Ilpo kärsi Kristianille tappion, mutta erot olivat pieniä ja pelit vähämaalisia.

Koulun mestariksi pelasi tänä vuonna Aleksi Härkönen. Ihan helpolla Aleksi ei koulun mestaruutta saavuttanut. Ensin oli voitettava luokan sisäinen mestaruus, sitten A-talon luokkien välinen mestaruus ja lopulta oli vielä kukistettava B-talon mestari.

Pelejä tuomitsivat oppilaskunnan edustajina Roni Kähkönen 7c ja Inkeri Lindell 8g. Pelit selosti Arttu Pääkkö 8b ja koko A-rakennus sai kuulla selostuksen suorana lähetyksenä luokkiin koulun keskusradion välityksellä.


Takahuhdin koulun pöytälätkämestarit vuosimallia 2020. Vasemmalla Ilpo Rikala 7a, keskellä b-talon mestari Joona Pekkarinen 4a ja oikealla koko Takahuhdin koulun pöytälätkämestari 2020 Aleksi Härkönen 8e.