Siirry sisältöön

Mitä Tampere tarjoaa sinulle –infotilaisuudet maahanmuuttajille

Julkaistu 20.2.2020 12.09

Onko sinulla haasteita löytää työ- tai opiskelupaikkaa? Kaipaatko tukea omalla polulla eteenpäin pääsemiseksi? Maahanmuuttajien kansainvälinen osaamiskeskus järjestää kevään 2020 aikana yhteensä kolme Mitä Tampere tarjoaa sinulle -infotilaisuutta. Infot on tarkoitettu kaikille maahanmuuttajataustaisille tamperelaisille, joilla on oleskelulupa, ja jotka tarvitsevat apua koulutus- tai työpaikan hakuun. Infotilaisuuksiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Mitä Tampere tarjoaa sinulle -infoissa kerrotaan tietoa avoinna olevista työpaikoista ja työllistymismahdollisuuksista sekä vieraskielisille tamperelaisille tarjottavista palveluista. Näitä ovat muun muassa erilaiset työllistymistä edistävät tukitoimet, osaamiskartoitukset ja nopeaan työllistymiseen tähtäävät räätälöidyt opintopolut.

Infoissa esitellään myös Maahanmuuttajainfo Mainion toimintaa, Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluita sekä Pirkanmaan alueen järjestötoimintaa. Infot järjestetään selkosuomella ja apuna käytetään englantia. Lisäksi paikalla on vuoroviikoin somalia, persiaa tai arabiaa puhuva Mainion kieliavustaja.

Kevään infojen päivämäärät ovat:

to 13.2. klo 13 (somali, englanti, suomi)

to 19.3. klo 13 (persia, suomi, englanti)

to 16.4. klo 13 (arabia, suomi, englanti)

Infot järjestetään Maahanmuuttajien kansainvälisen osaamiskeskuksen tiloissa, osoitteessa Rautatienkatu 10, 5. kerros.

Lisätietoja saat soittamalla numeroon 041 730 14507 (päivystys ti-pe klo 10-11)
tai sähköpostitse [email protected]

Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!