Siirry sisältöön

Kauppiin saadaan tehtyä tasaisempi hiihtolatu sunnuntaiksi 9.2.

Julkaistu 5.2.2020 13.11

Kaupin latumiehet tekevät hartiavoimin töitä ja loppuviikon aikana aloitetaan paljon toivotun tasaisemman latuosuuden valmistaminen. Alkutalvenahan käytössä on ollut ainoastaan profiililtaan hiukan haastavampi hiihtolatu siitä syystä, että Kaupin alueen työmaiden vuoksi latua ei saatu muualle järkevästi tehtyä. Tasaista latua on toivottu erityisesti lapsiperheissä ja nyt tähän huutoon pystytään viimein vastaamaan ja tasainen latuosuus saadaan käyttöön sunnuntaina 9.2. Tasainen latuosuus tulee kiertämään pesäpallokentän.

Kulku uudelle huoltorakennukselle rajoitettu lumetuksen aikana

Lumitykit tykittävät lunta loppuviikon aikana niin paljon kuin suinkin vain koneista irti saadaan. Autoilijoille tämä tarkoittaa sitä, että päästy pääsy nk. uudelle huoltorakennukselle on turvallisuussyistä kielletty. Tie huoltorakennukselle tulee olemaan poikki torstaista lähtien perjantaihin.

Kaupissa lauantaina hiihtokilpailut - latu suljettu

Kaupissa järjestetään lauantaina hiihtokilpailut ja latu on silloin ainoastaan kilpailijoiden käytössä. Sulkuajankohta on lauantaina 8.2. klo 9 - 16.

Ajantasaiset latutiedot kannattaa tarkistaa Ulkoinen linkkimSki-palvelusta . Tällä hetkellä luonnonlumilatujen tilanne koko kaupungissa on Suolijärven ladun osalta heikko, muiden latujen osalta varsinaista latua ei olla saatu talven aikana tehtyä lainkaan.