Siirry sisältöön

Huomio 4 - 6 -luokkien opettajat! Haastavan oppilaan kohtaaminen koulun arjessa -koulutus 13.3.

Julkaistu 23.1.2020 11.50

Alustava aikataulu:
Ilmoittautuminen ja aamukahvi alkavat klo 8.30. Luennot alkavat klo 9 ja päättyvät klo 15.45.

Alustava koulutuspaikka:
Original Sokos Hotel Ilves, Hatanpään valtatie 1, Tampere

Kohderyhmät:
Erityisopettajat, erityisluokanopettajat, perusopetuksen luokanopettajat 4-6.lk.

Koulutuksen sisältö:
Koulutuksessa tutustutaan arjen käytänteisiin, joilla voimme kohdata oppilaan haastavaa käyttäytymistä, sekä tukea oppilasta kohden toivottavaa käytöstä. Oppilaan käyttäytymiseen vaikuttaa erilaisia primaari- ja sekundaaritunteita, joiden tunnistaminen mahdollistaa rajata oppilasta sensitiivisemmin ja tukea häntä itsesäätelytaidoissa. Struktuuri on arjenkäytänteitä, mutta myös aikuisen toiminnan ennakoitavuutta ja ympäristön pysyvyyttä. Koulutuksen tavoite on antaa välineitä kohdata oppilas tulevaisuusorientoituneesti ja ratkaisukeskeisesti.

Kouluttaja:
Ville Palkeinen, Erityisluokanopettaja, KM. Palkeinen työskentelee Sophie Mannerheimin koulussa (sairaalakoulu) ala- ja yläkoulussa haastavien oppilaiden erityisluokanopettajana.

Koulutuksen hinta:
Koulutus maksaa 210 euroa. Hinta sisältää luentomateriaalin, lounaan sekä kahdet kahvit.

Ilmoittautuminen:
Koulutukseen ilmoittautuminen tapahtuu Niilo Mäki Instituutin verkkosivuilla olevalla lomakkeella. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautuminen viimeistään kolmea viikkoa ennen koulutuksen alkua (21.2.2020 mennessä), mutta ilmoittautumisia ottavat vastaan niin kauan kuin koulutusryhmässä on paikkoja jäljellä.