Siirry sisältöön

Haluatko vaikuttaa Maahanmuuttajien kansainvälisen osaamiskeskuksen palvelukokonaisuuteen?

Julkaistu 14.5.2019 12.21

Maahanmuuttajien kansainvälinen osaamiskeskustoiminta on käynnistynyt Tampereella kevään 2019 aikana. Osaamiskeskuksen toiminnan ja palveluiden kehittämisen tueksi olemme käynnistämässä asiakasraatitoimintaa. Asiakasraadin kautta osallistujilla on mahdollisuus saada työnhakijan, asiakkaan tai yhteistyötahon ääni esille ja raatitoiminta tarjoaa myös mahdollisuuden vaikuttaa mielipiteillä, ideoilla sekä kokemuksilla palvelukokonaisuuteen.

Raati kokoontuu vuoden 2019 aikana 3–4 kertaa. Raatitoiminta on vapaaehtoista, eikä se sido tai velvoita osallistujia. Osallistua voi kerran tai vaikka jokaiselle kerralle.

Raati kokoontuu ensimmäisen kerran torstaina 13.6.2019 klo 14.00–16.00 Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Santalahdentien toimipisteessä (Santalahdentie 10, Tampere). Tapaamisen aiheena on sujuva palvelu ja asiakaskokemus. Lisäksi kansainvälisen osaamisen palvelukokonaisuuden tiimiesimies Iida Ruoranen kertoo Maahanmuuttajien kansainvälisen osaamiskeskuksen toiminnasta ja tavoitteista.

Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset viimeistään 6.6.2019 mennessä osoitteessa:

Tilaisuudessa on tarjolla pientä purtavaa. Mahdollinen matkakorvaus maksetaan bussilippujen muodossa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!