Siirry sisältöön

Kunnalliset kesäkerhot 2019

Julkaistu 15.3.2019 15.36

Tulevana kesänä lapsille ja nuorille järjestetään virkistystoimintaa eri puolilla kaupunkia kesäkerhoissa ajalla 3.6.-28.6.2019. Toiminnan järjestämisestä vastaa Tampereen kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut. Kerhot ovat avoimia kaikille esiopetuksensa päättäville lapsille, perusopetuksen 1. ja 2. luokan oppilaille sekä erityisopetuksessa oleville oppilaille. Kesäkerhot ovat avoinna klo 7-17. Vanhempien työssäkäynnistä johtuvista syistä hoitoa tarjotaan klo 7-8 ja 16-17. Kerhopäivän aikana lapset ja nuoret saavat lounaan ja välipalan.

Kerhoja järjestetään seuraavissa toimipisteissä:

Atalan kesäkerho (Atalan koulu)
Hennerin kesäkerho (Pispalan valtatie 79), mukaan mahtuu 60 ensimmäistä
Hervannan kesäkerho (Pelipuiston koulu)
Huushollin kesäkerho (Hämeenpuisto 10)
Kissanmaan ja Puistokoulun kesäkerho (Kalevanpuiston koulu)
Karosen kesäkerho (Karosen koulu)
Kämmenniemen kesäkerho (Kämmenniemen koulu)
Lentävänniemen ja Lielahden kesäkerho (Lielahden koulu)
Leinolan ja Linnainmaan kesäkerho (Linnainmaan koulu)
Raholan kesäkerho (Raholan koulu)
Sammon kesäkerho (Sammon koulu)
Takahuhdin kesäkerho (Takahuhdin koulu)
Talvitien kesäkerho (Talvitien koulu)
Tesoman kesäkerho (Tesoman koulu)
Vuoreksen kesäkerho (Vuoreksen koulu)

Esiopetuksen päättävillä lapsilla on mahdollisuus valita kesäkerhon ja päiväkotihoidon välillä. Koulunsa aloittavien osalta hoidon järjestelyistä heinä- ja elokuussa vastaa päiväkoti 7.8.2019 saakka.

Erityisoppilaat

Eritysoppilaiden toiminnassa on kesäsulku 1.7.-14.7.2019, jolloin hoitoa ei tarjota lainkaan. Ajalla 15.7.-6.8.2019 järjestetään toimintaa erityisoppilaille keskitetysti Puistokoulussa, Kalevanpuiston koulutalossa. Koulujen suunnittelupäivä on 7.8.2019, jolloin hoitoa ei järjestetä lainkaan. Koulunsa lopettavat nuoret (9-luokkalaiset) voivat hakea mukaan toimintaan kesä- ja heinäkuussa.

Hakeminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tiedustelut sähköpostitse kesakerhot(at)tampere.fi

Tiedote kesäkerhopaikan vaihtumisesta


Kissanmaa-Puistokoulun kesäkerhon toimintapaikka on vaihtunut. Kesäkerhoa ei sisäilmasyistä järjestetäkään Kalevanpuiston koulutalossa.

Erityisoppilaiden kesäkerho toimii Puistokoulun Sairaalankadun toimipisteessä, Sairaalankatu 6. Kissanmaan koulun oppilaat kesäkerhoilevat Sammon koulussa.

TuomiLogistiikalle on ilmoitettu kerhopaikan muutoksesta erityisoppilaiden osalta, huoltajien ei tarvitse korjata kuljetushakemusta.