Siirry sisältöön

Hae TAITEn johtavaksi museolehtoriksi

Julkaistu 21.4.2017 14.17

Johtava museolehtori
Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut, Kulttuuri- ja taideyksikkö, kulttuurikasvatusyksikkö TAITE

Olemme rakentaneet kulttuurikasvatusohjelman tamperelaisille koululaisille. Meillä on museolehtori kehittämässä ikäihmisten museopalveluja. Kehitämme kulttuurista vapaaehtoistoimintaa, kotouttavia museopalveluja maahanmuuttajille ja museoiden yleisötyötä. Toimimme yli hallintorajojen.

Haemme johtavaa museolehtoria toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen toimeen. Haemme henkilöä johtamaan kulttuurikasvatusyksikkö TAITEa. Sinulla on kokemusta museo- ja kulttuurialan vaativista tehtävistä, esimiestyöstä sekä projektien vetämisestä. Olet tiimityöhenkinen ja innostava. Nautit työskentelystä monialaisissa toimintaympäristöissä ja verkostoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää monipuolista museo- ja kulttuurialan kokemusta, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa suomeksi ja englanniksi, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, taitoa ja kykyä johtaa ihmisiä ja projekteja.

Hakuaika päättyy 2.5.2017. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi. Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.

Lisätietoja tehtävästä:

Kulttuuri- ja taideyksikön johtaja
Toimi Jaatinen
puhelin 050 550 2172
sähköposti [email protected]

Työpaikkailmoitus ja hakeminen: