Siirry sisältöön

Tutustu Web- viestipalveluun

Julkaistu 7.10.2016 11.57

Sähköisen viestintäpalvelun käyttöä tehostetaan terveyspalveluissa. Viestipalvelu on suojattua viestinvälitystä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Ammattilainen voi lähettää jatkohoito-ohjeita tai muita hoitoon liittyviä tietoja, jos asiakas sallii viestipalvelun käytön. Kaikki viestit tallentuvat potilastietojärjestelmään. Palvelun käytöstä sovitaan vastaanotolla asiakkaan ja ammattilaisen kesken. Viestintä voi olla yksi- tai kaksisuuntaista, tilanteen mukaan.

HUOM! Ennen kuin voit käyttää sähköisiä terveyspalveluja ja viestipalvelua ensimmäisen kerran, pitää sinun täyttää suostumuslomake. Sen voit antaa joko asioidessasi terveyspalveluissa tai tehdä sähköisesti. Muista tarkistaa, että puhelinnumerosi on palvelussa oikein.Sähköinen asiointi

Viestipalveluun saapuneista viesteistä ilmoitetaan tekstiviestillä antamaasi puhelinumeroon.
Kun saat tekstiviestin toimi seuraavasti:

1. Tunnistaudu palveluun

2. Terveydenhuollon ammattilaisten lähettämät viestit löydät sähköisen terveyspalvelun Viestipalvelu-osiosta, klikkaa etusivun vasemmassa reunassa oleva Viestipalvelu-linkkiä. Viestipalvelu-osion aukeaa niin, että näet viestiketjusi. Klikkaamalla viestin otsikkoa pääset lukemaan viestin. Jos viesti on jätetty avoimeksi, voit vastata viestiin.