Siirry sisältöön

Paleface esiintymään Tampereen 9. luokille

Julkaistu 5.10.2016 16.59

Ylpeänä ilmoitamme, että Taidekaaren 10-vuotissynttäreiden kunniaksi tarjoamme kaikille kaupungin yseille Palefacen konsertin! Helmikuinen konsertti on avoin kaikille Tampereen 9. luokille. Melkein kaikille kouluille tarjotaan myös kokonaisuuden teemoja käsittelevä työpaja omalla koululla sekä käsityöpaja Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsässä.

Konsertti on työpajojen ohella osa Taidekaaren uutta 9. luokkien Kulttuurikaiutin-kokonaisuutta, joka tarkastelee taidetta kommentoivana ja kantaaottavana yhteiskunnan peilinä. Kokonaisuuden teemana on taiteen ja kulttuurin rooli sekä arvoja ja normeja ylläpitävänä että niitä muuttavana voimana. Kulttuurikaiutin toteuttaa historian, yhteiskuntaopin ja kuvataiteen opetussuunnitelmaa. Kokonaisuuden oppimistavoitteita ovat oman kulttuurikompetenssin tunnistaminen sekä kansalaistaitojen ja kriittisen ajattelun kehittyminen.

Tunnettu räppäri valikoitui Taidekaaren esiintyjäksi kantaaottavien sanoitustensa ja aktiivisen poliittisen kommentointinsa vuoksi. Tervetuloa takaisin Manseen, Kalpeanaama!

Muusikko Paleface esiintymässä

Lisätietoja Taidekaaren Kulttuurikaiuttimesta:

Ohjaava museolehtori
Janina Ahlfors
puhelin 0400 376 580
sähköposti [email protected]

Lue lisää Taidekaaresta: www.tampere.fi/taidekaari


Kulttuurikasvatusyksikkö TAITE
TAITE tuottaa kulttuurikasvatuspalveluja, kuten toiminnallisia museo-opastuksia, innostavia työpajoja ja yhteisöllisiä tapahtumia kaikenikäisille tamperelaisille.


Teksti Janina Ahlfors

Kuvat Timo Happonen