Siirry sisältöön

Jäseneksi asiakasraatiin?

Julkaistu 13.9.2016 14.16

Tampereen kaupungin opiskeluterveydenhuoltoon perustettiin keväällä 2016 asiakasraati. Asiakasraadin toiminnan tavoitteena on lisätä palveluiden asiakaslähtöisyyttä ja ottaa opiskelijoita mukaan palveluiden kehittämiseen, jotta ne vastaisivat paremmin opiskelijoiden tarpeita.

Asiakasraatiin kaivataan uusia jäseniä. Raadin on tarkoitus kokoontua kaksi kertaa vuodessa. Asiakasraatiin toivotaan osallistuvan opiskelijoita, joilla on intoa ja halua vaikuttaa palveluiden suunnitteluun, kehittämiseen ja arviointiin.

Raadin jäseneksi voi ilmoittautua kuka tahansa opiskeluterveydenhuollon palveluita käyttänyt asiakas, joka on läsnä olevana opiskelijana oppilaitoksessaan. Kiinnostuneista valitaan ryhmä eri alojen tai oppilaitosten opiskelijoista, jotta asiakasraati edustaisi mahdollisimman kattavasti kaikkia opiskelijoita.

Seuraavan kerran asiakasraati kokoontuu tiistaina 1.11.2016 klo 14 Tullinkulman opiskeluterveydenhuollon toimipisteessä, osoitteessa Hammareninkatu 7, 5. kerros.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset sähköpostitse terveydenhoitaja Minna Ritakorvelle minna.ritakorpi(at)tampere.fi tai puhelimitse soittamalla numeroon 040 806 2534.
Ilmoittautumiset maanantaihin 24.10.2016 mennessä. Asiakasraatiin valittuihin opiskelijoihin otetaan yhteyttä ennen ensimmäistä tapaamista.