Siirry sisältöön

Frenckellin koronatodistuspiste sulkeutuu 29.4.2022

Julkaistu 27.4.2022 8.40

Frenckellissä joulukuusta lähtien toiminut koronatodistuspiste sulkeutuu perjantaina 29.4.2022. Jatkossa ne tamperelaiset ja orivesiläiset sekä Tampereella toisen asteen oppilaitoksissa opiskelevat, jotka eivät voi käyttää Omakanta-verkkopalvelua, saavat koronatodistuksen eli koronapassin omalta terveysasemaltaan tai opiskelijat opiskeluterveydenhuollon toimipisteistä.

Myös koronatodistusta tarvitsevat yli 10-vuotiaat lapset tai nuoret, jotka eivät voi itse ladata tai tulostaa todistusta Omakannasta, saavat sen terveysasemalta. Lapsen tai nuoren pitää joko itse noutaa tai olla mukana noutamassa todistusta. Kannattaa varautua todistamaan henkilöllisyys.

Rokotustietojen korjauspyynnöille verkkolomake

Jos Omakannan koronarokotustiedoissasi on virhe tai sieltä puuttuvat tiedot saamastasi rokotteesta, pyydä korjausta verkkolomakkeella:

Lomakkeella voi pyytää vain Tampereella tai Orivedellä annettujen rokotusten kirjausten korjausta. Lomake käsitellään kolmen arkipäivän kuluessa. Kun virhe on korjattu, saat siitä tekstiviestin. Omakannan koronarokotustietoihisi muutokset päivittyvät viiden päivän sisällä korjauksesta.

Jos et pysty käyttämään verkkolomaketta, voit pyytää korjausta omalta terveysasemaltasi tai terveyspalvelujen neuvonnasta numerosta 03 5657 0023 (joka päivä kello 7 - 22).

***
Tiedotteen alkutekstiä muokattu 29.4.2022


Lisätietoja

Osastonhoitaja
Maria Riski
puhelin 040 615 9844
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala