Siirry sisältöön

Ikäihmisten päiväkeskukset ja Päiväperhon kohtaamispaikka tilapäisesti kiinni, terveystarkastuksissa ja avokuntouksessa supistetaan toimintaa

Julkaistu 24.1.2022 16.00

Tampereella vähennetään tilapäisesti kiireetöntä hoitoa ja ennaltaehkäiseviä palveluja. Näistä palveluista siirtyy työntekijöitä sairaalaosastoille sekä kotihoitoon ja asumispalveluihin, joissa on koronatilanteen vuoksi henkilöstövajausta.

Ikäihmisten päiväkeskustoiminta jää tauolle tämän viikon aikana. Päiväkeskustoiminnan piirissä oleville asiakkaille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Pohjolan päiväkeskus on kuitenkin auki niitä päiväkeskusasiakkaita varten, joiden kotona on esteelliset pesutilat tai niitä ei ole lainkaan.

Aikuisten terveystarkastuksissa ja avokuntoutuksessa toimintaa supistetaan. Osa terveystarkastukseen tai fysioterapeutille varatuista ajoista joudutaan perumaan. Terveyspalveluista soitetaan tai lähetetään kirje niille asiakkaille, joiden aika peruuntuu.

Perhetukikeskus Päiväperhon kohtaamispaikka on kiinni tilapäisesti maanantaista 24.1.2022 lähtien.

Myös kehittämishankkeista siirtyy hoitoalan koulutuksen omaavia työntekijöitä avuksi sairaalaosastoille.

Tampereen kaupunki on varautunut turvaamaan kriittiset palvelut ja vähentämään kiireetöntä hoitoa muistakin yksiköistä, jos koronatilanne yhä vaikeutuu ja henkilöstöä on paljon yhtä aikaa pois koronan vuoksi.


Lisätietoja

Ikäihmisten palvelut
Palvelujohtaja
Mari Patronen
puhelin 040 801 6008
sähköposti [email protected]

Vastaanottopalvelut (ml. aikuisten terveystarkastukset ja avokuntoutus)
Johtava ylihammaslääkäri, palvelujohtaja
Eeva Torppa-Saarinen
puhelin 050 516 4018
sähköposti [email protected]

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
Palvelujohtaja
Maria Päivänen
puhelin 050 591 1602
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala