Siirry sisältöön

Nuorisovaltuusto valitsi edustajat kaupungin toimielimiin vuodeksi 2022

Julkaistu 19.1.2022 7.30

Nuorisovaltuusto nimesi kaksi edustajaansa kaupunginvaltuustoon, sosiaali- ja terveyslautakuntaan, sivistys- ja kulttuurilautakuntaan, elinvoima- ja osaamislautakuntaan, asunto- ja kiinteistölautakuntaan, yhdyskuntalautakuntaan ja Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakuntaan. Lisäksi nuorisovaltuusto nimeää yhden edustajan kaupunginhallituksen kehittämiskokouksiin. Edustajilla on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus lukuun ottamatta asioita, joihin sisältyy salassa pidettäviä tietoja.

Kaupunginvaltuustoon nuorisovaltuuston edustajiksi valittiin puheenjohtaja Arttu Vuori ja 1. varapuheenjohtaja Maria Markkula sekä varaedustajina toimivat 2. varapuheenjohtaja Leo Boström ja 3. varapuheenjohtaja Aada Aho.

Kaupunginhallituksen kehittämiskokouksissa nuorisovaltuustoa edustaa puheenjohtaja Arttu Vuori ja varaedustajina toimivat nuorisovaltuuston varapuheenjohtajat valintajärjestyksessään.

Sivistys- ja kulttuurilautakunnan edustajiksi nuorisovaltuusto valitsi Mila Harran ja Eliana Forsströmin sekä varaedustajiksi Emmi Kallion ja Hilkka Liljeroosin.

Sosiaali- ja terveyslautakuntaan edustajiksi valittiin Aada Aho ja Tähkä Tolvanen sekä varaedustajiksi Suvi Brusin ja Lotta liuhamo.

Elinvoima- ja osaamislautakunnan edustajiksi valittiin Anna Lindström ja Silja Yli-Hinkkala sekä varaedustajiksi Patrick Itäniemi ja Milja Syreeni.

Asunto- ja kiinteistölautakuntaan nuorisovaltuusto valitsi edustajikseen Pablo Gonzales Torresin ja Aleksi Peltosaaren sekä varaedustajiksi Lotta Liuhamon ja Milja Syreenin.

Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakuntaan edustajiksi valittiin Milja-Maria Halme ja Eetu Hukkanen sekä varaedustajiksi Rasmus Riikonen ja Lenni-Kalle Lammi.

Yhdyskuntalautakunnan nuorisovaltuuston edustajiksi valittiin Leo Boström ja Mitra Jaferi sekä varaedustajiksi valittiin Eetu Hukkanen ja Milja Syreeni.

Nuorisovaltuuston edustajien toimikausi kaupungin toimielimissä kestää vuoden 2022.

Nuorisovaltuuston edustajille on nimetty kaupunginvaltuustosta ja kaupungin lautakunnista toimielinkummit luottamushenkilöiden keskuudesta. He toimivat toimielimen ja nuorisovaltuuston edustajien välisinä yhteyshenkilöinä.

Lisätietoja:

Jenna Naukkarinen
Nuoriso-ohjaaja
050 385 0222
[email protected]

Arttu Vuori
Nuorisovaltuuston puheenjohtaja
045 169 3426
[email protected]