Siirry sisältöön

Kutsu markkinavuoropuheluun palveluntuottajille, jotka kehittävät palveluja alkaville startup-yrityksille

Julkaistu 10.12.2021 9.55

Markkinavuoropuhelussa käydään läpi tulevaa startup-palvelujen hankintakokonaisuutta ja kuullaan osallistujien kommentteja.

 

Tampereen kaupunki kutsuu markkinavuoropuheluun palveluntuottajia, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään ja tuottamaan palveluja alkaville startup-yrityksille sekä koordinoimaan startup-palvelujen kehitystä. Kaikille avoin keskustelutilaisuus järjestetään tiistaina 21.12.2021 klo 10.00 - 11.30.

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut toteuttaa alustavien suunnitelmien mukaan alkavien startup-yrityksien palvelukokonaisuuden kilpailuttamisen kevään 2022 alussa. Markkinavuoropuhelun tavoitteena on läpikäydä lyhyesti tuleva startup-palvelujen hankintakokonaisuus ja kuulla osallistujien kommentteja sekä näkemyksiä tulevasta hankinnasta.

“Startup-toiminta on nostettu tärkeäksi osaksi Tampereen pormestariohjelmaa ja uutta kaupunkistrategiaa. Tällä hankinnalla kokoamme yhteen palveluhankintoja, selkeytämme Tampereen kaupungin roolia mahdollistajana sekä vahvistamme markkinalähtöisesti startup-ekosysteemin koordinointia. Alkuvaiheen startup-yritykset toivovat palveluja kootusti yksityisiltä ja julkisilta palveluntuottajilta", toteaa kasvupalvelujohtaja Irene Impiö Tampereen kaupungilta.

Startup-palvelujen hankintakokonaisuuteen on alustavasti suunniteltu kuuluvaksi viisi erilaista kokonaisuutta, jotka ovat:

  • yhteisömanagerointi ja toiminnan koordinointi
  • mentorointimallin rakentaminen ja toteuttaminen
  • palveluohjelmat
  • startup-tapahtumat
  • startup-selvityksen toteuttaminen

Tilaisuus toteutetaan Teams-etäkokouksena suomen kielellä. Tilaisuuden materiaalit lähetetään kaikille osallistujille sähköpostilla kohtuullisen ajan kuluessa tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittautua voi alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 19.12.2021.

Tämä ei ole ennakkoilmoitus, hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan ilmoitus markkinavuoropuhelusta. Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei ole edellytys mahdolliseen myöhempään kilpailutukseen osallistumiselle. Ennakoiva markkinavuoropuhelu ei sido ketään siihen osallistuvaa tahoa. Markkinakartoituksen jälkeen hankintayksikkö päättää toimenpiteistään ja mahdollisesta kilpailutusprosessin käynnistämisestä. Kutsu markkinavuoropuheluun on julkaistu 9.12.2021 HILMA-palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi. Tampereen kaupunki ei maksa korvausta markkinavuoropuheluun osallistumisesta.


Lisätietoja

Erityisasiantuntija
Vesa-Matti Ruottinen
puhelin 041 730 9258
sähköposti [email protected]


Teksti Emilia Aakko

Kuvat Mirella Mellonmaa / Visit Tampere