Siirry sisältöön

Peltolammin ja Multisillan asukastapahtumat keräsivät yli 200 kävijää

Julkaistu 26.11.2021 10.26

Asukastapahtumat Peltolammin koululla ja Multisillan Vanhalla suklaatehtaalla saivat seudun asukkaat runsain joukoin liikkeelle ja nauttimaan mukavasta ohjelmasta. Tapahtumien vetonaula Fire Ladyn tulishow toi tunnelmaa pimeisiin marraskuun iltoihin. Multisillassa liikekeskuksen lähellä julkistettiin ohikulkijoita ilahduttamaan valaistut PeltsuMultsu -kirjaimet.

 

– Kävijöitä oli huikeasti, yli 200. Oli mukava päästä tapaamaan ihmisiä kasvotusten, iloitsee lähiöohjelman projektipäällikkö Henna Kuitunen.

Multisillan asukastapahtuman kanssa samaan aikaan Multisillan K-marketin pihalla oli vierailulla alpakoita ja makkarat tirisivät grillissä. Makkarat tosiaan maistuivat, sillä niitä paistettiin illan mittaan 400 kappaletta.

Tapahtumissa esiteltiin tuoretta tietoa alueiden kehityksestä, ja asukkaat pääsivät antamaan palautetta ensi vuonna uudistuvan Multisillanpuiston suunnitelmista. Energianeuvontaa sai Rane energianeuvonnan -väeltä ja Ilmastosankari-pisteellä pääsi pohtimaan mahdollisuuksia ympäristöystävällisemmästä elämäntavasta. Tampereen eteläinen seurakunta ja Peltolammin kirjasto esittelivät toimintaansa.

Me-talon vastasi tapahtumissa kahvilasta. Lapsia ilahduttivat erityisesti hahmoilmapallot ja Peltolammilla oli saatavilla myös kasvomaalausta ja kampauksia sekä Peltolammi-seuran suositut arpajaiset. Multisillassa esillä oli valokuvanäyttely asukkaiden itse ottamista kuvista. Näyttelyn järjesti Tampereen yliopiston EKOS-tutkimushanke.

Peltolammi ja Multisilta ovat mukana ympäristöministeriön koordinoimassa lähiöohjelmassa vuosina 2020–2022, jonka tavoitteina ovat hyvinvoivat ja vetovoimaiset lähiöt.

Lisätietoja Peltolammista ja Multisillasta löytyy verkkosivulta www.tampere.fi/peltsumultsu ja facebook.com/peltsumultsukehittyy.


Lisätietoja

Projektipäällikkö
Henna Kuitunen
puhelin 041 730 6693
sähköposti [email protected]

Peltolammi-Multisillan lähiöohjelmaKuvat Tommi Penttinen