Siirry sisältöön

Uudet messubussit vievät Kädentaidot-messuille

Julkaistu 11.11.2021 13.40

Uudet messubussit 101 ja 102 liikennöivät Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen Kädentaidot-messuille perjantaista sunnuntaihin 12.–14.11.2021. Aikataulut löytyvät tapahtumapäiville reittioppaasta. Messubussit ovat liikenteessä vain suurimpien tapahtumien aikaan.

Bussilinjan 101 (Keskustori - Messukeskus) kyytiin pääsee Keskustorin lisäksi muun muassa Koskipuistosta ja Ratinasta linja-autoasemalta. Pysäkeille on lyhyt kävelymatka Tampereen rautatieasemalta. Bussi palvelee 5–10 minuutin välein kummassakin ajosuunnassa. Matka-aika messukeskukselle on noin 15 minuuttia.

Bussilinjan 102 (Länsi-Tampere - Messukeskus) kyytiin pääsee muun muassa Lielahdesta ja Tesomalta. Messukeskukselle ajetaan suorinta reittiä Tampereen läntistä kehätietä noin puolessa tunnissa. Linjan kyytiin voi helposti vaihtaa Tesomalla, jossa myös Nokian junat pysähtyvät. Bussi palvelee 30 minuutin välein kummassakin ajosuunnassa.

Messu- ja Urheilukeskukseen liikennöivät myös bussilinjat 8 ja 12. Bussi 12 liikennöi messukeskukselle päivittäin Tampereelta ja Pirkkalasta. Bussi 8 palvelee päivittäin lyhyen kävelymatkan päässä Nuolialantiellä. Aikataulut löytyvät reittioppaasta.

Matkan maksaminen

Messubusseissa ovat käytössä Nyssen lipputuotteet. Kertalipun voi ostaa bussista lähimaksulla tai käteisellä, tai hetki ennen matkaa Nysse Mobiili -sovelluksesta. Matkan voi maksaa myös matkakortilla.

Liput ovat voimassa 90 minuuttia ostohetkestä alkaen. Lähimaksua käytettäessä on mahdollista maksaa vain yhden henkilön matka. Nysse Mobiilista lipun voi ostaa useammallekin matkustajalle.

Ulkoinen linkkiLue lisää messukyydeistä


Teksti Hanne Tamminen