Siirry sisältöön

Omakotitonttia havittelevien määrä kaksinkertaistui – hakemuksia saatiin yli 700

Julkaistu 4.11.2021 14.18

Tampereen kaupungin omakotitontit kiinnostavat oman talon rakentamista suunnittelevia. Hakemuksia saapui syksyn haussa lähes kaksinkertainen määrä viime vuoden hakuun verrattuna. Tonttiarvontaan hyväksyttiin 690 hakemusta, ja tonttien ostotarjouksia saatiin 16.

Omakotitaloja rakenteilla
 

Haussa suosituimpia olivat vuokrattavat tontit, ja niistä erityisesti tontit Linnainmaalla ja Vuoreksessa. Kaikkiaan tonttihaussa oli tarjolla yhteensä 63 tonttia. Hervantajärveltä on haettavana 49 vuokratonttia sekä kuusi kiinteällä hinnalla myytävää tonttia. Lisäksi vuokrattavia tontteja oli tarjolla Vuoreksesta kaksi, Haukiluomasta ja Linnainmaalta molemmista yksi tontti. Tarjousten perusteella myytävänä oli neljä tonttia Ojalasta.

Kiinteään hintaan myytävien ja vuokrattavien tonttien arvonta suoritetaan ilman yleisöä ja virallisen valvojan läsnä ollessa tiistaina 9.11.2021. Arvonnan tuloksesta lähetetään tekstiviesti tai sähköposti hakuun osallistuneille välittömästi arvonnan jälkeen. Kiinteistöjohtaja tekee arvonnan tuloksen perusteella virallisen päätöksen, jolla tontit varataan tontin saaneille.

Tonteista tehdyt ostotarjoukset on jo käsitelty, ja hyväksytyn tarjouksen jättäneille on ilmoitettu asiasta.


Lisätietoja

Tonttivastaava
Jori Alanko
puhelin 041 730 1457
sähköposti [email protected]

Pientalotontit, vuokrasopimusten jatkaminen


Toimistosihteeri
Raija Laatio-Rimmi
puhelin 040 800 4079
puhelin 040 800 4079
sähköposti [email protected]

Maanvuokrasopimuksiin liittyvä asiakaspalvelu, maanvuokrien laskutus ja vuokrauksiin liittyvä raportointi. Omakotitonttihakujen järjestäminen


Toimistosihteeri
Jaana Rimpi-Muhonen
puhelin 040 801 6777
sähköposti [email protected]

Maanvuokrasopimuksiin liittyvä asiakaspalvelu, maanvuokrien laskutus ja vuokrauksiin liittyvä raportointi. Omakotitonttihakujen järjestäminen.Teksti Raija Lindell

Kuvat Arkistokuva