Siirry sisältöön

Tampere Loves Students – Opiskelijoille suunnattu hyvinvointikierros tulee marraskuussa

Julkaistu 1.11.2021 17.33

Marraskuu on tänä vuonna omistettu opiskelijoiden hyvinvoinnille ja kohtaamisille. Tampereen kaupunki on yhdessä Tampereen korkeakouluyhteisön kanssa koonnut yhteen kaupungin opiskelijaystävällisiä palveluita ja kannustaa opiskelijoita tutustumaan joko yhdessä tai yksin kaupungin laaja-alaiseen palvelutarjontaan.

 

- Tampereelta löytyy jokaisen kiinnostuksen kohteisiin sopivaa tekemistä. Pandemia-aika on rajoittanut opiskelijoiden mahdollisuuksia hyödyntää kattavaa palvelutarjontaa, joten haluamme nyt nostaa esille kaikkia niitä mahdollisuuksia, joita meillä Tampereella on, kertoo korkeakouluyhteistyön koordinaattori Max Liikka.

Hyödyntämällä Tampereen opiskelijaystävällistä palvelutarjontaa, voit osallistua arvontaan, jossa palkintona jaetaan kulttuuriin ja hyvinvointiin liittyviä lahjakortteja.

Oli sitten mielessäsi saunominen yhdessä kaveriporukan kanssa tai rento museokierros, koottu listamme palveluista tarjoaa jokaiselle jotakin.

Hyvinvointikierroksen virallisen listauksen lisäksi tarkista myös Tampere tunnetuksi ry:n passi, jonka löydät Tampere.Finland -sovelluksesta. Myös Opiskelijan Tampereen verkkosivuilta löydät kootusti opiskelija-alennuksia.

Hyvinvointikierroksen sisältöjä jaetaan nettisivujen lisäksi sosiaalisessa mediassa. Nostoja hyvinvointipalveluista tehdään kaupungin sivujen lisäksi Tampereen korkeakouluyhteisön, Tampereen ylioppilaskunnan (TREY), Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamkon sekä Opiskelijan Tampere ry:n sosiaalisen median kanavissa.

Tampereen kaupunki ja korkeakouluyhteisö ovat aloittaneet syksyllä 2020 strategisen kumppanuusyhteistyön, jonka yhtenä tavoitteena on Tampereen kehittäminen opiskelijaystävällisenä kaupunkina. Kumppanuutta ohjaava toimeenpanosuunnitelma on hyväksytty kesäkuussa 2021. Opiskelijoiden hyvinvointikierros on osa toimeenpanosuunnitelmaa, jolla kehitetään Tampereesta Suomen parasta opiskelijakaupunkia.

Lisätietoja

Koordinaattori, korkeakouluyhteistyö
Max Liikka
puhelin +358 41 7308868
sähköposti [email protected]